Ιπτάμενοι Αργολίδας: Δημιουργικές δραστηριότητες, παιχνίδια και ασκήσεις

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Ιπτάμενοι Αργολίδας: Δημιουργικές δραστηριότητες, παιχνίδια και ασκήσεις

Σεπτέμβριος 09, 2019 - 09:26

Οι Ιπτάμενοι Αργολίδας ανοίγουν τις πόρτες τους και υποδέχονται τους μικρούς του φίλους (3,5 έως 6 ετών) για 7η χρονιά στο επιστημονικό πρόγραμμα κινητικής δημιουργικότητας “Fit Happy Kids” κάθε Τρίτη και Πέμπτη 18:00-19:00. 

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει δομημένες δημιουργικές δραστηριότητες, παιχνίδια και ασκήσεις για την ανάπτυξη της κινητικής δημιουργικότητας των παιδιών προσχολικής και πρώτης σχολικής ηλικίας (ικανότητα νοητικής οργάνωσης, δημιουργίας και εκτέλεσης διαφορετικών κινητικών μοτίβων) με συγκεκριμένη επιδίωξη και μαθησιακό στόχο π.χ. ανάπτυξη ρυθμού, ισορροπίας, προσανατολισμού στο χώρο καθώς και όλες τις γυμναστικές ασκήσεις που είναι κατάλληλες για αυτές τις ηλικίες, με παιγνιώδη και παιδαγωγικά δημιουργικό τρόπο. 

Το πρόγραμμα “Fit Happy Kids” είναι κατάλληλο για παιδιά προσχολικής και πρώτης σχολικής ηλικίας και επιβλέπεται από την προπονήτρια του συλλόγου Κατερίνα Δημακοπούλου η οποία κατέχει μεταπτυχιακό τίτλο στην παιδαγωγική και δημιουργική μάθηση στη φυσική αγωγή.

Το μάθημα γίνεται παιχνίδι και οι μικροί μας φίλοι αναπτύσσουν τις δεξιότητες τους στο μέγιστο βαθμό. Γιατί παιδιά θέλουν και πρέπει να παίζουν!

Σας περιμένουμε όλους!