Πρώτη συνάντηση με τον νέο Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Πελοποννήσου

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Πρώτη συνάντηση με τον νέο Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Πελοποννήσου

Σεπτέμβριος 10, 2019 - 17:26

Λίγες εβδομάδες μετά την επίσημη ανάληψη των καθηκόντων του, ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Πελοποννήσου, Ταξίαρχος Παναγιώτης Πούπουζας  υποδέχθηκε τους εκπροσώπους των μέσων ενημέρωσης της Περιφέρειας Πελοποννήσου στο γραφείο του σε μια συνάντηση γνωριμίας.

Έτσι λοιπόν  την Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου στις 12:00 στην έδρα της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Πελοποννήσου στη οδό Αλεξάνδρου Σούτσου στην Τρίπολη πραγματοποιήθηκε η εθιμοτυπική συνάντηση με τον Περιφερειακό Διευθυντή στο πλαίσιο της συνεργασίας της Αστυνομίας και των Μέσων Ενημέρωσης, στο πνεύμα της εξωστρέφειας του Σώματος αλλά και της ενημέρωσης των πολιτών.

Να αναφέρουμε ότι ο κ. Πούπουζας το προηγούμενο διάστημα είχε υπηρετήσει στη Δ/νση Αστυνομίας Μεσσηνίας στη ΓΕ.Π.Α.Δ. Πελοποννήσου, ως Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής.

Στην πρώτη αυτή φιλική συνάντηση ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Πελοποννήσου, συζήτησε με τους δημοσιογράφους για την παραβατικότητα που σημειώνεται στην περιφέρεια και απάντησε σε ερωτήσεις δημοσιογράφων σχετικά με τους ελέγχους και την αστυνόμευση.

Έφη Καστραντά