Πρόεδρος Μοναστηρακίου Γιώργος Κατσαρός: Εύχομαι να έρθουν καλύτερες ημέρες για το χωριό μας

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Πρόεδρος Μοναστηρακίου Γιώργος Κατσαρός: Εύχομαι να έρθουν καλύτερες ημέρες για το χωριό μας

Σεπτέμβριος 13, 2019 - 14:47

φωτογραφία eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

Επιστολή από τον πρόεδρο του Μοναστηρακίου Γιώργο Κατσαρό:

Θα ήθελα να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου και να εκφράσω την ευγνωμοσύνη προς όλους τους ψηφοφόρους που με τίμησαν με την ψήφο τους και με  εμπιστεύθηκαν. Συγχαίρω το δήμαρχο Άργους-Μυκηνών Δημήτρη Καμπόσο και ευελπιστώ για την καλύτερη συνεργασία. Όπως ο ίδιος έχει δηλώσει, θα δοθεί προτεραιότητα στις ανάγκες των δημοτικών διαμερισμάτων και πρέπει να αξιοποιηθεί αυτή η υπόσχεση για το χωριό μας. Στην ετυμηγορία των ανθρώπων που με στήριξαν, δηλώνω παρών. Δίνω την υπόσχεση που είναι ταυτόχρονα και δέσμευση, ότι θα υπηρετήσω χωρίς καμία ιδιοτέλεια το δημοτικό συμβούλιο, προς όφελος της μικρής μας κοινωνίας.

Αυτά που χρειάζεται ο τόπος μας είναι η άμεση λύση των προβλημάτων της καθημερινότητας.  Η καθαριότητα του χωριού, οι επισκευές των δρόμων, η ποιότητα του νερού, η διαμόρφωση του δημοτικού σχολείου, καθώς και η τακτοποίηση του κοινοτικού γραφείου και ιατρείου είναι οι προτεραιότητες που πρέπει να μας απασχολήσουν και να έχουν άμεση αντιμετώπιση.  Η επιλογή αυτή είναι τιμητική  στο πρόσωπό  μου αλλά ταυτόχρονα μου δημιουργεί την υποχρέωση να φανώ αντάξιος των προσδοκιών των συμπατριωτών μου που με επέλεξαν. Ο στόχος μου είναι να γίνω ο πρόεδρος όλων, ανεξάρτητα αν με ψήφισαν ή όχι. Οι συχνές συναντήσεις με όλους σας, θα βοηθούν στη διαπίστωση των προβλημάτων.
Στις σύγχρονες Δημοκρατίες η Λαϊκή ετυμηγορία είναι σεβαστή. Θα προσπαθήσω να ανταποκριθώ με επιτυχία στην πρόκληση αυτή με υψηλό αίσθημα ευθύνης προτάσσοντας τα τοπικά προβλήματα της ιδιαίτερης πατρίδας μου και την επίλυσή τους. Εύχομαι να έρθουν καλύτερες ημέρες για το χωριό μας.
Γιώργος Κατσαρός