Νέα Κίος: Διακόπηκαν οι εργασίες αδειοδότησης και εγκατάστασης του υπαίθριου θεάτρου στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Νέα Κίος: Διακόπηκαν οι εργασίες αδειοδότησης και εγκατάστασης του υπαίθριου θεάτρου στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής

Σεπτέμβριος 18, 2019 - 10:47

φωτογραφία eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

Νέα Κίος. Πρωτοβουλία Πολιτών για σύγχρονη πόλη. Για σεβασμό στους πολίτες:

Εκφράζουμε την ικανοποίηση μας για το γεγονός ότι το αίτημα μας που υποβλήθηκε στο Τοπικό Συμβούλιο Νέας Κίου και συζητήθηκε στην συνεδρίασή του την 17η Σεπτεμβρίου, μετά την παρουσίαση των θέσεων μας, έγινε τελικά ομόφωνα αποδεκτό ως προς την ανάγκη ο Δήμος Άργους να διακόψει τις εργασίες αδειοδότησης και εγκατάστασης του υπαίθριου θεάτρου στο Πάρκο <<Κυκλοφοριακής Αγωγής και να ξεκινήσει διαβούλευση με το Τοπικό Συμβούλιο, τους Φορείς και κατοίκους της πόλης προκειμένου και με την συνδρομή μηχανικών του Δήμου να επιλεγεί ο καταλληλότερος χώρος για την εγκατάστασή του.

Με την απόφαση αυτή που θα τεθεί υπ΄όψη της Δημοτικής Αρχής, αποδεικνύεται ότι σαν συμπολίτες μπορούμε να υπηρετήσουμε το συμφέρον του τόπου μας πέρα από επιμέρους διαφωνίες όταν τα επιχειρήματα είναι σοβαρά.

Απομένει πλέον στην Δημοτική Αρχή να αποδείξει ότι σέβεται την άποψη των πολιτών της Νέας Κίου όπως αυτή έχει εκφραστεί στις μαζικές συγκεντρώσεις πολιτών και αποτυπώνεται στην απόφαση του Τοπικού μας Συμβουλίου.

Η ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
ΓΙΑΓΚΙΟΖΗ ΕΥΑ. ΚΑΤΣΙΚΙΔΗΣ ΝΙΚΟΣ. ΖΩΓΡΑΦΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ. ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΜΑΙΡΗ. ΚΟΝΤΟΣ ΝΙΚΟΣ. ΜΑΝΙΝΗ ΣΜΑΡΩ. ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣ. ΧΡΥΣΙΚΟΣ ΚΩΣΤΑΣ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ