Παγκόσμια Βράβευση του Δημάρχου Άργους Μυκηνών Δημήτρη Καμπόσου (βίντεο)

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Παγκόσμια Βράβευση του Δημάρχου Άργους Μυκηνών Δημήτρη Καμπόσου (βίντεο)

Σεπτέμβριος 23, 2019 - 20:12

φωτογραφία eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

Στις Κάννες θα μεταβεί ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών κ. Δημήτρης Καμπόσος  στις  4 Οκτωβρίου2019, όπου και θα παραλάβει το βραβείο Excellence in City Management (ΑΡΙΣΤΕΙΟ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ) και City Manager of the Year (Manager της Χρονιάς) στην διοργάνωση του Global Club of Leaders μη κερδοσκοπικού οργανισμού  ο οποίος έχει άμεση συνεργασία με τον ΟΗΕ.
Όπως αναφέρεται και στην επιστολή την οποία έλαβε ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών κ. Δημήτρης Καμπόσος , το Global  Club  of Leaders (Παγκόσμιο κλαμπ Ηγετών) υποστηρίζει παγκοσμίως πόλεις και περιοχές πολλά υποσχόμενες και ο Δήμος Άργους Μυκηνών επιλέχθηκε ως ένας από τους  υποψήφιους Δήμους  να βραβευθεί για την δυναμική του πρόοδο, την ανάπτυξη των επενδύσεων, την τουριστική προοπτική και την ελκυστική του  εικόνα.
Στην εκδήλωση θα παρουσιαστεί βίντεο 7 λεπτών όπου θα προβληθούν εικόνες από τις ομορφιές του Δήμου μας και την ιστορία του τόπου. Με τη συμμετοχή του ο Δήμος Άργους Μυκηνών , έχει τη δυνατότητα να αποκτήσει  την Πιστοποίηση (Άδεια) να χρησιμοποιεί  το brand του βραβείου για δημόσιες σχέσεις και γενικά για marketing. Μπορεί να χρησιμοποιεί το logo και την εικόνα του βραβείου και γενικά να κάνει χρήση των διαπιστεύσεων, κάτι που θα ενισχύσει την εικόνα του σε υπάρχοντες και μελλοντικούς επενδυτές, παρέχοντάς τους επιπλέον εγγυήσεις για το κύρος του.

Βίντεο δήλωση του δημάρχου Δ. Καμπόσου για την βράβευση στις Κάννες https://youtu.be/w9Qhe41Hz3c

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ArgolidaPortal.gr Βίντεο δήλωση του δημάρχου Δ. Καμπόσου για την βράβευση στις Κάννες