Κατατακτήριες εξετάσεις Μουσικού Σχολείου Αργολίδας

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Κατατακτήριες εξετάσεις Μουσικού Σχολείου Αργολίδας

Σεπτέμβριος 24, 2019 - 09:04

Στις 26 Σεπτεμβρίου 2019 ημέρα Πέμπτη και από ώρα 8.30 π.μ. θα πραγματοποιηθούν οι κατατακτήριες εξετάσεις στο Μουσικό Σχολείο Αργολίδας  για το σχολικό έτος 2019-2020. Η προσφερόμενες κενές θέσεις του σχολείου μας έχουν ως ακολούθως:
Τάξη     Θέσεις
Β΄ Γυμνασίου     1
Γ΄ Γυμνασίου     8
Α΄ Λυκείου     8
Β΄ Λυκείου     2
Γ΄ Λυκείου     4

Καλούνται οι κηδεμόνες των μαθητών, που επιθυμούν την εισαγωγή των παιδιών τους στο Μουσικό Σχολείο Αργολίδας  με την παραπάνω διαδικασία, να καταθέσουν σχετική αίτηση στη γραμματεία του σχολείου μέχρι το μεσημέρι της Τρίτης  24 Σεπτεμβρίου 2019 και ώρα  13:00.

Τα μαθήματα που εξετάζονται στο πλαίσιο των κατατακτηρίων εξετάσεων είναι τα εξής:

    Για τη Β΄ τάξη Γυμνασίου: Ευρωπαϊκή Μουσική Θεωρία και Πράξη, Ελληνική Παραδοσιακή Μουσική – Θεωρία και Πράξη, καθώς και τα Υποχρεωτικά Ατομικά
    Μουσικά Όργανα (πιάνο, ταμπουράς ή άλλο υποχρεωτικό παραδοσιακό μουσικό όργανο αναφοράς που διδάσκεται στο σχολείο) και προαιρετικά το Ατομικό Όργανο Επιλογής.
    Για τη Γ΄ τάξη Γυμνασίου: Ευρωπαϊκή Μουσική Θεωρία και Πράξη, Ελληνική Παραδοσιακή Μουσική – Θεωρία και Πράξη, τα Υποχρεωτικά Ατομικά Μουσικά Όργανα (πιάνο, ταμπουράς ή άλλο υποχρεωτικό παραδοσιακό μουσικό όργανο αναφοράς που διδάσκεται στο σχολείο), Ιστορία Μουσικής και υποχρεωτικά το Ατομικό Όργανο Επιλογής.
    Για την Α΄ τάξη Λυκείου: Ευρωπαϊκή Μουσική – Θεωρία και Πράξη και Εισαγωγή στην Αρμονία, Ελληνική Παραδοσιακή Μουσική – Θεωρία και Πράξη, τα Υποχρεωτικά Ατομικά Μουσικά Όργανα (πιάνο, ταμπουράς ή άλλο παραδοσιακό μουσικό όργανο αναφοράς που διδάσκεται στο σχολείο), Ιστορία Μουσικής και υποχρεωτικά το Ατομικό Όργανο Επιλογής.
    Για τη Β΄ τάξη Λυκείου: Αρμονία, Ανάπτυξη Ακουστικών Ικανοτήτων, Ελληνική Παραδοσιακή Μουσική, Ιστορία της Μουσικής, Υποχρεωτικό Ατομικό Όργανο – Πιάνο και υποχρεωτικά το Ατομικό Όργανο Επιλογής.
    Για τη Γ΄ τάξη Λυκείου: Αρμονία, Ανάπτυξη Ακουστικών Ικανοτήτων, Μορφολογία, Ελληνική Παραδοσιακή Μουσική και υποχρεωτικά το Ατομικό Όργανο Επιλογής.

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΤΗΛ.  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΣΧΟΛΕΙΟΥ: 2751089277.
ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ