Κακοκαιρία: Δύο νεκροί από κεραυνό σε Ηλεία και Μεσσηνία

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Κακοκαιρία: Δύο νεκροί από κεραυνό σε Ηλεία και Μεσσηνία

Σεπτέμβριος 25, 2019 - 11:52

φωτογραφία αρχείου eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

Ένας Πακιστανός εργάτης 35 ετών στα Λεχαινά Ηλείας και ένας άνδρας 56 ετών από τη Βουλγαρία στην Κυπαρισσία χτυπήθηκαν από κεραυνό και σκοτώθηκαν κατά τη διάρκεια της αφοδρής κακοκαιρίας που χτύπησε τη Δυτική Ελλάδα την Τρίτη.

Το tharrosnews.gr αναφέρει ότι ο άτυχος άντρας από τη Βουλγαρία έχασε τη ζωή του σε παράνομο σκουπιδότοπο του δήμου Τριφυλίας στο Αλιμάκι της Δ.Ε. Κυπαρισσίας.

Ανεμοστρόβιλος «χτύπησε» την Καλαμάτα

Λίγα λεπτά έντονων καιρικών φαινομένων ήταν αρκετά για να δημιουργηθούν τεράστιες ζημιές κυρίως στο δυτικό “μέτωπο” της πόλης της Καλαμάτας.

Ανεμοστρόβιλος που εκδηλώθηκε τοπικά και άνεμοι που έφθασαν τα 10 μποφόρ, “σάρωσαν” κυριολεκτικά τα πάντα στο πέρασμα τους, δημιουργώντας μεγάλα προβλήματα σε δρόμους από πτώσεις δέντρων ενώ σημειώθηκαν και σοβαρές υλικές ζημιές σε ΙΧ αυτοκίνητα από αντικείμενα που έπεσαν σε αυτά.

Όλα ξεκίνησαν λίγα λεπτά πριν τις 2 το μεσημέρι της Τρίτης και είχαν ολοκληρωθεί μέχρι τις 2:30 μ.μ.

Οι περιοχές που “χτύπησε” ο ανεμοστρόβιλος, ήταν η περιοχή της Μαρίνας, η περιοχή δυτικά του πάρκου, οι οδοί Νέδοντος και Αρτέμιδος και το “Νησάκι”. Αυτή την ώρα συνεργεία του δήμου βρίσκονται στο δρόμο για καταγραφές ζημιών ενώ δεκάδες ήταν οι κλήσεις και στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Καλαμάτας.

ΠΗΓΗ: tharrosnews.gr