Εκδήλωση του Συλλόγου Καρκινοπαθών Αργολίδας στη Κοιλάδα (φωτο)

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Εκδήλωση του Συλλόγου Καρκινοπαθών Αργολίδας στη Κοιλάδα (φωτο)

Σεπτέμβριος 30, 2019 - 13:27

ΣΥΚΑΦΙΑΡ - Σύλλογος Καρκινοπαθών & Φίλων Αργολίδας:

Ένα υπέροχο Σάββατο, με περίπατο στις αρχοντικές Σπέτσες, γεύμα στη γραφική Ερμιόνη, απογευματινό καφέ στο ψαροχώρι Κοιλάδα και συμμετοχή στην ημερίδα που διοργάνωσε ο σύλλογός μας σε συνεργασία με τον πολιτιστικό και εξωραϊστικό σύλλογο «ΦΡΑΓΧΘΙ», πέρασαν οι ασθενείς και τα μέλη μας.

Προσκεκλημένοι ο κ. Χαρίλαος Μπαρλιάς, Ειδικός Ακτινοδιαγνώστης-Επιστημονικός Υπεύθυνος «Ακτινοδιάγνωση κατ’ οίκον» και ο κ. Εμμανουήλ Τσίγκος, Διευθυντής του Τμήματος Χειρουργικής Ογκολογίας και Ενδοκρινών Αδένων στο Ιατρικό Παλαιού Φαλήρου, μίλησαν στο κοινό για την Σύγχρονη Ογκολογική Προσέγγιση στη Γενική Χειρουργική και για τις κακοήθεις παθήσεις θυρεοειδούς και ενδοκρινών αδένων.

Την εκδήλωση άνοιξε η κα Δήμητρα Γκιώνη, πρόεδρος του πολιτιστικού και εξωραϊστικού συλλόγου Κοιλάδας «ΦΡΑΓΧΘΙ» και στη συνέχεια η πρόεδρος του συλλόγου μας κα Μάρω Γέμελα απηύθυνε χαιρετισμό.Τόσο τα μέλη μας όσο και οι κάτοικοι της Κοιλάδας έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον για το θέμα και κατέκλυσαν με ερωτήσεις, απορίες και δικές τους προσωπικές ιστορίες τους δυο επιστήμονες, γεγονός που φανερώνει την ανάγκη των πολιτών να δέχονται ουσιαστική ενημέρωση σε τακτά διαστήματα για θέματα που αφορούν όλους μας την οποία ο σύλλογός μας έχει «δεσμευτεί» να ικανοποιεί. Ένας από του σημαντικότερους στόχους του Συλλόγου είναι η ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του πληθυσμού για την αξία της πρόληψης και της έγκαιρης διάγνωσης!

Ευχαριστούμε θερμά όλους όσοι συμμετείχαν στην εκδρομή και στην ενημερωτική ημερίδα!!