«Όχι» των Νομαρχιακών του Κινήματος Αλλαγής στη συνεργασία Μπουντρούκα - Νίκα

Time to read
less than
1 minute
Read so far

«Όχι» των Νομαρχιακών του Κινήματος Αλλαγής στη συνεργασία Μπουντρούκα - Νίκα

Οκτώβριος 03, 2019 - 12:43

Ο πολιτικός «γάμος» μεταξύ της παράταξης «Πελοποννησιακή Συμμαχία» με επικεφαλής τον Γιάννη Μπουντρούκα και «Πρωτοβουλία για την Πελοπόννησο» με επικεφαλής τον περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα δεν φαίνεται να ευοδώνεται (δείτε και ΕΔΩ).

Την Τετάρτη 2 Οκτωβρίου σε συνάντηση που είχαν σε κεντρικό ξενοδοχείο της Τρίπολης οι Νομαρχιακές Επιτροπές του Κινήματος Αλλαγής παρουσία του Γραμματέα του κόμματος Μανώλη Χριστοδουλάκη εκφράστηκαν και διά της ψηφοφορίας οι αντιρρήσεις για τη συγκεκριμένη συνεργασία ανάμεσα στον κ. Μπουντρούκα και στον κ. Νίκα.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, κατά της συνεργασίας ψήφισαν 19, υπέρ 9 και υπήρχαν και τρία λευκά.

Ωστόσο, ο κ. Μπουντρούκας είχε εξαρχής πει ότι θα συνεργαζόταν στον Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου στη βάση ασφαλώς των προγραμματικών δεσμεύσεων της παράταξής του, κάτι με το οποίο συμφωνούν και πολλά μέλη του Κινήματος Αλλαγής.

Πάντως, η συνεργασία, όσο κι αν θέλουν οι δύο επικεφαλής, συναντά εμπόδια που μένει να δούμε αν είναι τελικώς απροσπέλαστα.

Σήμερα Πέμπτη 3 Οκτωβρίου θα συνεδριάσει το Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου. Τα ζητήματα πολλά, τα προβλήματα ακόμα περισσότερα, αφού δεν λαμβάνονται αποφάσεις παρά τις πολύωρες συνεδριάσεις και παρά την παραδοχή όλων ότι πρέπει να υπάρξει κάποτε σύμπνοια και ομόνοια.