Μαρία Ράλλη: Σήμερα δεν είναι η αρχή, αλλά η συνέχεια μιας ακούραστης προσπάθειας

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Μαρία Ράλλη: Σήμερα δεν είναι η αρχή, αλλά η συνέχεια μιας ακούραστης προσπάθειας

Οκτώβριος 04, 2019 - 21:01

φωτογραφία eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

Μαρία Ράλλη: Μετά από πέντε χρόνια συνεχόμενης παρουσίας , προσπάθειας , αλλά και υπηρεσίας στο Δήμο Ναυπλιέων αναλαμβάνω τα νέα καθήκοντα της Προέδρου του Δημοτικού Οργανισμού Πολιτισμού Περιβάλλοντος Αθλητισμού Τουρισμού και της Προέδρου των Σχολικών Επιτροπών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης , που μου ανέθεσε ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος , τον οποίο και ευχαριστώ θερμά , όπως επίσης ευχαριστώ πολύ και τους συναδέλφους δημοτικούς συμβούλους.

Σήμερα δεν είναι η αρχή, αλλά η συνέχεια μιας ακούραστης προσπάθειας.

Θα συνεχίσω με την ίδια θέληση , ευαισθησία , αξιοπρέπεια , δυναμισμό , αλλά και αποτέλεσμα.

Κυρίως με αποτέλεσμα , κάτι για το οποίο με τίμησαν οι δημότες μας στις αυτοδιοικητικές εκλογές και είμαι εδώ για να το ανταποδώσω στο μέγιστο.

Είμαι εδώ για να ακούσω , να συζητήσω και να συνεργαστώ με όλους τους αρμόδιους φορείς , συλλόγους , σωματεία , αλλα και απλούς δημότες για το πως μπορούμε όλοι μαζί να προστατεύσουμε και να προάγουμε ακόμα περισσότερο την παιδεία μας και κάθε τομέα του Δημοτικού Οργανισμού.

Οι τίτλοι για μένα δεν προσφέρουν τίποτα άλλο παρά μόνο προσθέτουν μεγαλύτερη ευθύνη και χρέος απέναντι σε όλους τους δημότες και κυρίως στα παιδιά μας, που βρίσκονται και θα παραμείνουν στην κορυφή των προτεραιοτήτων μας σε όλα τα επίπεδα.

Με αφορμή την ανάληψη των νέων καθηκόντων μου θέλω να ευχαριστήσω για άλλη μία φορά όλους όσοι ήταν και είναι δίπλα μου και με αγάπη και σεβασμό με εμπιστεύονται.

Είμαστε όλοι συνοδοιπόροι.

Είμαστε όλοι εδώ για τον ξεχωριστό και ιστορικό Δήμο Ναυπλιέων.