Energy Triathlon Tolo 2019: Ραντεβού στο Τολό 13 Οκτωβρίου

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Energy Triathlon Tolo 2019: Ραντεβού στο Τολό 13 Οκτωβρίου

Οκτώβριος 07, 2019 - 22:35

φωτογραφία eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

Οι εγγραφές γίνονται ηλεκτρονικά στο link http://www.energyraces.gr/register/Nafplio-Tolo/

Ο Δήμος Ναυπλιέων και η Ελληνική Ομοσπονδία Τριάθλου διοργανώνουν για 4η συνεχή χρονιά το Energy Triathlon Tolo, με συνδιοργανωτές τους συλλόγους Ν.Ο.Ναυπλίου & Κ.Ο. Ναυπλίου «Εύρος», την Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2019, στο πανέμορφο Τολό του Δήμου Ναυπλιέων στην Αργολίδα.

Στα πλαίσια της παράλληλης ανάπτυξης του αθλητικού τουρισμού της Αργολίδας και όλης της Πελοποννήσου και της διάδοσης του πολυ-αθλητικού πνεύματος, ο Δήμος Ναυπλιεων και η Ελληνική Ομοσπονδία  Τριάθλου ενώνουν τις δυνάμεις τους για άλλη μια ποιοτική διοργάνωση διοργάνωση για αθλούμενους κάθε ηλικίας.

Αν δεν έχεις δηλώσει ακόμα συμμετοχή, μη χάνεις ευκαιρία και δήλωσε τώρα! Η διοργάνωση σου δίνει αρκετές επιλογές, που θα ικανοποιήσουν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς φίλους των multisports.

Αναλυτικά, για τους όχι και τόσο έμπειρους φίλους που δε θέλουν να λείπουν ωστόσο αυτή τη μεγάλη διοργάνωση, το Aquathlon αποτελεί την ιδανική επιλογή, περιλαμβάνοντας μόνο κολύμπι και τρέξιμο. Για τους πιο έμπειρους φίλους που δεν είναι ωστόσο ακόμα έτοιμοι για την Classic Distance ή απλά θέλουν να τεστάρουν την ταχύτητά τους σε μια γρήγορη κούρσα, το Super Sprint Triathlon είναι η ιδανική επιλογή. Για τους «μπαρουτοκαπνισμένους» τριαθλητές, αλλά και για αυτούς που αναζητούν μια νέα πρόκληση το Classic Distance Triathlon είναι αυτό που τους ταιριάζει καλύτερα, καθώς η απόσταση των 1500μ κολύμβησης, 40χλμ ποδηλασίας και 10χλμ τρεξίματος αποτελεί πάντα πρόκληση. Οι μικροί φίλοι του αθλήματος μπορούν να συμμετάσχουν κι αυτοί ενεργά στα events Kids Triathlon, αλλά και για τα παιδιά που δεν έχουν δοκιμάσει ακόμα κάποιο multisport  Kids Aquathlon.

Αναλυτικά όλες οι αποστάσεις:

1)    Classic Distance Triathlon (1.500μ κολύμβησης – 40χλμ ποδηλασίας – 10χλμ τρεξίματος) και Classic Triathlon Relay (σκυταλοδρομία τριάθλου, 2 ή 3 ατόμων)

2)    Super Sprint Triathlon (300μ κολύμβησης – 10χλμ ποδηλασίας – 3χλμ τρεξίματος)

3)    Juniors/Youth Triathlon (300μ κολύμβησης – 10χλμ ποδηλασίας – 3χλμ τρεξίματος) *

4)    Kids Triathlon (150μ κολύμβησης – 4χλμ ποδηλασίας – 1χλμ τρεξίματος) *

5)    Aquathlon (750μ κολύμβησης – 3χλμ τρεξίματος)

6)    Kids Aquathlon (150μ κολύμβησης – 1χλμ τρεξίματος) *

* Η συμμετοχή για τις κατηγορίες Juniors, Youth και Kids είναι Δωρεάν!

 

Μη χάνεις στιγμή! Δηλώστε συμμετοχή τώρα στο link

http://www.energyraces.gr/register/nafplio-tolo/

Τις λεπτομέρειες και την αναλυτική προκήρυξη μπορείτε να τα δείτε στο link:

http://www.energyraces.gr/?event=energy-triathlon-tolo-2019