Έξι συλλήψεις για ναρκωτικά στη Κορινθία

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Έξι συλλήψεις για ναρκωτικά στη Κορινθία

Οκτώβριος 11, 2019 - 09:39

φωτογραφία eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

Σε έξι συλλήψεις προχώρησε η Αστυνομία μέσα σε τέσσερις ημέρες στην Κορινθία για παράβαση της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά. Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις:

-Συνελήφθη, σήμερα (11.10.2019) και πρώτες πρωινές ώρες, στους Αγίους Θεοδώρους Κορινθίας, από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κορινθίας, 17χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε ποσότητες κάνναβης συνολικού βάρους -5,3- γραμμαρίων, οι οποίες κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου.

-Συνελήφθησαν, χθες (10.10.2019), σε δύο ξεχωριστές περιπτώσεις, το απόγευμα και το βράδυ, στα Εξαμίλια και στους Αγίους Θεοδώρους Κορινθίας, αντίστοιχα, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Κορινθίας, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 36 και 30 ετών, αντίστοιχα, γιατί κατείχαν μικροποσότητα ηρωίνης, οι οποίες κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου.

-Συνελήφθη, προχθές (9.10.2019) το απόγευμα, στην Κόρινθο Κορινθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Κορινθίας, 37χρονη ημεδαπή, γιατί κατείχε μικροποσότητα ηρωίνης και -1- δισκίο το οποίο εμπίπτει στη νομοθεσία ναρκωτικών, τα οποία κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου.

-Συνελήφθησαν, στις (8.10.2019) και πρώτες πρωινές ώρες, στην Κόρινθο Κορινθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Κορινθίας, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 24 και 22 ετών, αντίστοιχα, γιατί κατείχαν μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου.