Νίκος Κοντός: Φτάνει πια η καραμέλα για την στείρα αντιπολίτευση που επικαλείται ο κύριος Καμπόσος

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Νίκος Κοντός: Φτάνει πια η καραμέλα για την στείρα αντιπολίτευση που επικαλείται ο κύριος Καμπόσος

Οκτώβριος 12, 2019 - 09:15

Νίκος Κοντός, δημοτικός σύμβουλος δήμου Άργους Μυκηνών (φωτογραφία eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος)

Ο Δήμαρχος 'Αργους Μυκηνών σχετικά με την παραβατικότητα των Ρομά στην περιοχή της Νέας Κίου, προκάλεσε σύσκεψη με προσκεκλημένους τους βουλευτές του νόμου μας, την Αστυνομία και τους εκλεγμένους της δική του παράταξης από την Νέα Κίο.

Προφανώς, για ένα τόσο σοβαρό θέμα, η αντιπολίτευση και ειδικά οι Δημοτικοι σύμβουλοι, που έχουν εκλεγεί από την περιοχή που αντιμετωπίζει αυτό το σοβαρό πρόβλημα, δεν έχουν θέση! Όλα αυτά τα χρόνια, έχουμε ζήσει την αδιαφορία και την υποβάθμιση της Νέας Κίου. Μάλλον ο Κυριος Δήμαρχος έχει μείνει στην εποχή που είχε στην Νέα Κίο τρείς Δημοτικούς συμβούλους, όλους από την παράταξη του, οι οποίοι ήταν απόντες από τα πραγματικά προβλήματα του τόπου μας.

Εμείς ως αντιπολίτευση, όπως έχουμε υποχρέωση απέναντι στους πολίτες που μας ψήφισαν, αλλά και απέναντι σε όλους τους δημότες, θα είμαστε παρόντες και δίπλα στα προβλήματα και τις ανάγκες των συμπολιτών μας. Χωρίς διακρίσεις και ανταλλάγματα. Φτάνει πια η καραμέλα για την στείρα αντιπολίτευση που επικαλείται ο Κύριος Καμπόσος και για τους "Εχθρούς του τόπου" Που εύκολα στοχοποιει, όσους δεν συνφωνούν με κείνον και τις πρακτικές που ακολουθεί.

ΝΙΚΟΣ ΚΟΝΤΟΣ

ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ  ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΥ ΑΡΓΟΥΣ ΜΥΚΗΝΩΝ

ΝΕΑ ΑΡΧΗ