«Περπάτημα για τη ζωή» στο Άργος (φωτο&βίντεο)

Time to read
less than
1 minute
Read so far

«Περπάτημα για τη ζωή» στο Άργος (φωτο&βίντεο)

Οκτώβριος 14, 2019 - 10:23

φωτογραφία © eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το "8ο περπάτημα για τη ζωή".

Η ιδέα της συμβολικής διαδρομής από την διάγνωση της ασθένειας μέχρι την ίαση, η αλληλεγγύη απέναντι σε κάθε άνθρωπο που νοσεί ή έχει νοσήσει, η αξία της πρόληψης και έγκαιρης διάγνωσης του καρκίνου του μαστού, η ευαισθητοποίηση των νέων αλλά και η αξία του εθελοντισμού, ένωσαν τους ανθρώπους σε μια μεγάλη παρέα, που μετέδωσε τον παλμό και το μήνυμά της σε όλη την πόλη!

Η εκκίνηση δόθηκε στις 6:00μ.μ. από τα γραφεία του συλλόγου μας στη Γούναρη 47 και οι περιπατητές κατέληξαν στον αύλειο χώρο του παλαιού δημαρχείου!

Την εκδήλωσή μας τίμησαν με την παρουσία τους ο σεβασμιότατος μητροπολίτης κ.κ. Νεκτάριος, ο βουλευτής Αργολίδας κ. Γιάννης Ανδριανός, ο γραμματέας του ιατρικού συλλόγου Αργολίδας κ. Γιώργος Δωροβίνης, η πρόεδρος του Ε.Ε.Σ. Αργους κα Δήμητρα Μουρλούκου, τα μέλη της επιστημονικής επιτροπής του συλλόγου μας κα Σόνια Τάνταρου Κρίγγου, κα Ελίνα Παπαδοπούλου, κ. Θάνος Νταβέλος και φίλες, φίλοι και μέλη του συλλόγου.
Ευχαριστούμε θερμά για την βοήθειά τους τον Δήμο Άργους Μυκηνών, τον κ. Δημήτρη Καρυάμη, πρόεδρο της τοπικής κοινότητας Άργους, τον κ. Πέτρο Διολίτση, πρόεδρο της ΚΕΔΑΜ, την "κάβα Κατσιαδράμης" και τον κ. Γιάννη Δημάκη και το εργοστάσιο "εσπερίδες".

Ευχόμαστε σε όλους και του χρόνου, να είμαστε καλά, να ξαναπερπατήσουμε όλοι μαζί κι ακόμα περισσότεροι!!! Σύλλογος καρκινοπαθών και φίλων Ν. Αργολίδας  «Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ»

Ο σύλλογος «Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ»   ιδρύθηκε το 1993.

Στόχος του ήταν και παραμένει η αποτροπή κοινωνικού αποκλεισμού & διατήρηση των ισορροπιών μέσα στην οικογένεια καθώς επίσης η ευρύτερη συνειδητοποίηση, ότι ο καρκίνος αποτελεί μία χρόνια αλλά συχνά ιάσιμη ασθένεια και αφετέρου να συντελέσει καθοριστικά στην αποτελεσματική πρόληψη και αντιμετώπισή της και να συμβάλλει στην βελτίωση της ποιότητας ζωής των ασθενών και των οικογενειών τους.  Καθώς, ... όπου υπάρχει θέληση, υπάρχει και ο τρόπος!  (φωτογραφίες © eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος)
Βίντεο https://youtu.be/Ya0OlSgv2aQ

 

ArgolidaPortal. Άργος- «Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ» διοργάνωσε για 8η χρονιά το «περπάτημα για τη ζωή»