Αστυνομικό Δελτίο για την Περιφέρεια Πελοποννήσου

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Αστυνομικό Δελτίο για την Περιφέρεια Πελοποννήσου

Οκτώβριος 15, 2019 - 18:45

φωτογραφία eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για τα ναρκωτικά και τα όπλα

Συνελήφθη, σήμερα (15.10.2019) και πρώτες πρωινές ώρες, στο Λουτράκι Κορινθίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λουτρακίου, 26χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης και μία συσκευή εκτόξευσης χημικών ουσιών (σπρέι πιπεριού), τα οποία κατασχέθηκαν.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά

Συνελήφθη, χθες (14.10.2019) το βράδυ, στην Κόρινθο Κορινθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας  Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Κορινθίας, 46χρονος ημεδαπός, διότι κατείχε μικροποσότητα ηρωίνης και η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κορίνθου.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για καταδικαστικά έγγραφα

Συνελήφθη, χθες (14.10.2019) το απόγευμα, στην Κόρινθο Κορινθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, 29χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσαν Αποφάσεις  του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Ναυπλίου, για κλοπή και επικίνδυνη σωματική βλάβη.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα

Συνελήφθη, χθες (14.10.2019) το πρωί, στη Σπάρτη Λακωνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Λακωνίας, 34χρονη αλλοδαπή, γιατί στην κατοχή της βρέθηκε και κατασχέθηκε μία συσκευή εκτόξευσης χημικών ουσιών (σπρέι πιπεριού). Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Σπάρτης.