Εγκαίνια του γραφείου εξυπηρέτησης μελών του Επιμελητηρίου Αργολίδας στο Κρανίδι

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Εγκαίνια του γραφείου εξυπηρέτησης μελών του Επιμελητηρίου Αργολίδας στο Κρανίδι

Οκτώβριος 16, 2019 - 19:54

φωτογραφία eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 12 Οκτωβρίου τα εγκαίνια του  νέου γραφείου εξυπηρέτησης των μελών του Επιμελητηρίου Αργολίδας στο Κρανίδι. 

   Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Αργολίδας,  εκπρόσωποι φορέων και πλήθος επαγγελματιών της περιοχής συγκεντρώθηκαν στο κέντρο του Κρανιδίου, ώστε να παραστούν στον αγιασμό και τα εγκαίνια του νέου γραφείου.

   Στον χαιρετισμό του ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αργολίδας κύριος Φώτης Δαμούλος , τόνισε τη σημασία της υλοποίησης αυτής της πρωτοβουλίας με την οποία τα μέλη του Επιμελητηρίου Αργολίδας στην περιοχή της Ερμιονίδας έχουν πλέον τη δυνατότητα άμεσης πρόσβασης  και εξυπηρέτησης για τις συναλλαγές τους, εξασφαλίζουν επαρκή και έγκαιρη ενημέρωσή για διάφορες δράσεις, εκπαιδευτικά προγράμματα, εκθεσιακή δραστηριότητα, επιδοτούμενα προγράμματα και αξιοποιούν όλες τις σύγχρονες υπηρεσίες που παρέχει το Επιμελητήριο, όπως ενδεικτικά το Business Portal Ermionidas. Τέλος ανακοίνωσε την πραγματοποίηση της πρώτης ημερίδας στον χώρο εκδηλώσεων του νέου γραφείου σχετικά με τα ανοιχτά προγράμματα ΕΣΠΑ στις 6 Νοεμβρίου 2019, καθώς επίσης και τις προετοιμασίες για την διοργάνωση της πρώτης Λευκής Νύχτας στο Κρανίδι.

   Την εκδήλωση χαιρέτισαν επίσης, ο Δήμαρχος Ερμιονίδας  κ. Γεωργόπουλος Ι. , ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας κ.  Μαλτέζος Ι. , ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ.  Ανδριανός Ι. , ο Βουλευτής Αργολίδας του ΚΙΝΑΛ κ. Πουλάς Α. , η εκπρόσωπος των επιχειρήσεων της  Ερμιονίδας στο Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου Αργολίδας κ. Μερτύρη Χρ. και ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κρανιδίου κ. Λυγερός Π. 

   Σας υπενθυμίζουμε ότι το γραφείο του Επιμελητηρίου Αργολίδας  στο Κρανίδι λειτουργεί Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή 09:00-14:00, στο ανακαινισμένο παραδοσιακό κτίριο της οδού Μιχ. Χάσπαρη 1. Τηλ. Επικοινωνίας 27540-29413 και e mail: ebearkranidi@gmail.com. Υπεύθυνη επικοινωνίας κ. Σκανδάλη Ιωάννα.

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αργολίδας

Φώτιος Δαμούλος

Βίντεο στιγμιότυπα από τα εγκαίνια  https://youtu.be/gGfugCGuDOw

Βίντεο ομιλία του προέδρου του Επιμελητηρίου Αργολίδας Φώτη Δαμούλου   https://youtu.be/av87M7grTNw

Βίντεο ομιλία του βουλευτή Αργολίδας Ανδρέα Πουλά  https://youtu.be/x2tc2Vc8Ap0

Βίντεο ομιλία του Αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας Γιάννη Μαλτέζου  https://youtu.be/FkLfELgi39Q

Βίντεο ομιλία του δημάρχου Ερμιονίδας Γιάννη Γεωργόπουλου https://youtu.be/3gAzZ2PEFjQ

Βίντεο ομιλία της Χρυσαυγής Μερτύρη, εκπροσώπου των επιχειρήσεων της Ερμιονίδας στο Επιμελητήριο   https://youtu.be/WHrJz4j1YTs

Βίντεο ομιλία του Παναγιώτη Λυγερού, προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου Ερμιονίδας https://youtu.be/qBPFLOJspbo

 

ArgolidaPortal.gr Κρανίδι - Εγκαίνια Γραφείου του Επιμελητηρίου Αργολίδας στο Κρανίδι