Αστυνομικές ειδήσεις Περιφέρειας Πελοποννήσου

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Αστυνομικές ειδήσεις Περιφέρειας Πελοποννήσου

Οκτώβριος 19, 2019 - 17:18

Διεύθυνση Αστυνομίας Κορινθίας

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για κλοπή
Συνελήφθη, στις (18.10.2019) το μεσημέρι, στην Κόρινθο Κορινθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Κορινθίας, ανήλικος ημεδαπός, γιατί αφαίρεσε από όχημα ημεδαπού κινητό τηλέφωνο, το οποίο βρέθηκε και αποδόθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά
Συνελήφθη, στις  (18.10.2019) το απόγευμα, στο Κιάτο Κορινθίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σικυωνίων, 50χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά
Συνελήφθη, στις  (17.10.2019) το μεσημέρι, στο Λουτράκι Κορινθίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λουτρακίου, 38χρονος ημεδαπός, διότι κατείχε μικροποσότητα ηρωίνης, η οποία κατασχέθηκε.

Συνελήφθησαν δύο (2) άτομα για ναρκωτικά
Συνελήφθησαν, στις (13.10.2019) και πρώτες πρωινές ώρες, σε δύο ξεχωριστές περιπτώσεις, στα Εξαμίλια και στους Αγίους Θεοδώρους Κορινθίας, αντίστοιχα, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Κορινθίας, δύο ημεδαποί ηλικίας 37 και 44 ετών, γιατί κατείχαν μικροποσότητες κοκαΐνης και κάνναβης, αντίστοιχα, οι οποίες κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργούν το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου και το Αστυνομικό Τμήμα Αγίων Θεοδώρων, αντίστοιχα.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά
Συνελήφθη, στις (13.10.2019) το απόγευμα, στα Εξαμίλια Κορινθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Κορινθίας, 49χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε ποσότητα μεθαδόνης, συνολικού βάρους -81- γραμμάρια, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά
Συνελήφθη, στις (13.10.2019) το μεσημέρι, στα Εξαμίλια Κορινθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Κορινθίας, 43χρονη ημεδαπή, γιατί κατείχε μικροποσότητα ηρωίνης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για τα ναρκωτικά και τα όπλα
Συνελήφθη, στις  (17.10.2019) το βράδυ, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ανατολικής Μάνης Λακωνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Σπάρτης, της Ομάδα Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Λακωνίας και των Αστυνομικών Τμημάτων Αρεόπολης και Γυθείου, 46χρονος ημεδαπός, γιατί σε έρευνα που έγινε στην οικία του και σε εξωτερικό χώρο αυτής, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν ποσότητες κάνναβης συνολικού βάρους -20- γραμμαρίων, -43- ναρκωτικά δισκία, ένα (1) μαχαίρι, με μήκος λάμας -17- εκατοστών, μία (1) κυνηγετική καραμπίνα καθώς και δύο (2) φυσίγγια. Προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Σπάρτης.

Συνελήφθη άμεσα 58χρονος αλλοδαπός, για ανθρωποκτονία ομοεθνούς του στη Σπάρτη

Συνελήφθη στις (12.10.2019) το μεσημέρι στη Σπάρτη Λακωνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Σπάρτης, 58χρονος αλλοδαπός, κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία 52χρονου ομοεθνούς του.
Ειδικότερα, όπως πρόεκυψε από την αστυνομική έρευνα, την 12.10.2019 και πρώτες πρωινές ώρες σε οικία στη Σπάρτη Λακωνίας, ο 58χρονος επιτέθηκε σε 52χρονο ομοεθνή και συγκάτοικό του, έπειτα από διαπληκτισμό που είχαν, χτυπώντας τον στο κεφάλι και το πρόσωπο, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.
Ο θάνατος του 52χρονου διαπιστώθηκε το πρωί της ιδίας από τους υπόλοιπους συγκατοίκους του, ενώ οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Σπάρτης κινητοποιήθηκαν άμεσα, συλλαμβάνοντας τον παραπάνω κατηγορούμενο.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σπάρτης, ο οποίος τον παρέπεμψε στον κ. Ανακριτή, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Σπάρτης.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά
Συνελήφθη, στις (12.10.2019) το βράδυ, στα Φιλιατρά Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, 20χρονος αλλοδαπός, γιατί στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Τριφυλίας.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για κλοπή
Συνελήφθη, στις (12.10.2019) το απόγευμα, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, 34χρονη ημεδαπή, γιατί μαζί με άγνωστες συνεργούς της αφαίρεσαν ενδύματα από κατάστημα.