Tην Παρασκευή η παρουσίαση του βιβλίου για τον Φυλακούρη

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Tην Παρασκευή η παρουσίαση του βιβλίου για τον Φυλακούρη

Δεκέμβριος 05, 2012 - 14:21

φωτογραφία eurokinissi

Την ερχόμενη Παρασκευή , 7 Δεκεμβρίου,   8μ.μ.,  στην αίθουσα εκδηλώσεων του επιμελητηρίου Αργολίδας, στο Άργος  θα γίνει η παρουσίαση  ενός πολύ ενδιαφέροντος βιβλίου.
Ο δημοσιογράφος Άρης Γάτας υπογράφει το βιβλίο΄΄ Τότης Φυλακούρης, της ζωής μου το φίλμ΄΄    που  αναφέρεται στη ζωή και  την ποδοσφαιρική καριέρα  ενός μεγάλου παίκτη.
Ίνδαλμα  για τους φιλάθλους των δεκαετιών 60 και 70 ο Τότης Φυλακούρης έγραψε τη δική του ιστορία με τον Παναθηναϊκό και  τις εθνικές ομάδες .Ο αναγνώστης  θα ΄΄ταξιδέψει΄΄ σε άλλες εποχές, σε μια διαφορετική κοινωνία, τότε που  δεν υπήρχε επαγγελματισμός ,. Αλλά  αγάπη για τη μπάλα και τη φανέλα.
ΣΕ μια καλαίσθητη έκδοση που υπογράφει ο δημοσιογράφος της ΕΡΑ ΣΠΟΡ Άρης Γάτας ο Τότης    Φυλακούρης ανατρέχει στα , δύσκολα ,παιδικά του χρόνια,  στην αγάπη του για τη μπάλα, στην πορεία του στον Παναθηναϊκό ενώ θυμάται ατελείωτες πλάκες που έστηνε , άλλωστε το χιούμορ  ανέκαθεν τον χαρακτήριζε. Οι παλιοί θα θυμηθούν και οι νέοι θα γνωρίσουν,  πρόσωπα και γεγονότα που  έπαιξαν πρωταγωνιστικό ρόλο ,όχι μόνο στη ζωή  του Τότη , αλλά και στο ελληνικό ποδόσφαιρο γενικότερα.
Για το βιβλίο θα μιλήσουν ο συγγραφέας, ο ίδιος ο Τότης Φυλακούρης  και εκπρόσωποι της ΕΠΣ Αργολίδας η οποία διοργανώνει την εκδήλωση.