Αστυνομικά νέα Περιφέρειας Πελοποννήσου

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Αστυνομικά νέα Περιφέρειας Πελοποννήσου

Οκτώβριος 30, 2019 - 09:28

φωτογραφία eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

Διεύθυνση Αστυνομίας Κορινθίας

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για κλοπή
Συνελήφθη, στις (29.10.2019) το πρωί, στα Εξαμίλια Κορινθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κορίνθου και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Κορινθίας, 30χρονος ημεδαπός, γιατί λίγες ώρες νωρίτερα, στην Κόρινθο Κορινθίας, μαζί με άλλους δύο (2) ημεδαπούς, ηλικίας 32 και 46 ετών, αντίστοιχα, διέρρηξαν οικία ημεδαπού και αφαίρεσαν ηλεκτρικά εργαλεία και οικοδομικά υλικά, τα οποία βρέθηκαν και αποδόθηκαν. Επιπλέον κατασχέθηκε ένα (1) όχημα, ως μέσο τέλεσης αξιόποινων πράξεων.

Συνελήφθη ένα(1) άτομο για ναρκωτικά
Συνελήφθη, στις (29.10.2019) το μεσημέρι, στην Κόρινθο Κορινθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Κορινθίας, 18χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε τσιγαριλίκι και τρίφτη κάνναβης, τα οποία κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για καταδικαστικά έγγραφα
Συνελήφθη, στις (28.10.2019) το μεσημέρι, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης Κορινθίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης, 61χρονη ημεδαπή, γιατί σε βάρος της εκκρεμούσαν έξι (6) αποφάσεις του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Ναυπλίου, Αθηνών και Πειραιά, για ανθρωποκτονία για αμέλεια, πλαστογραφία, απάτη και παράβαση του νόμου για επιταγές.

Συνελήφθησαν δύο (2) άτομα για παραμέληση εποπτείας ανηλίκων
Συνελήφθησαν, στις (28.10.2019) το βράδυ, στην Κόρινθο Κορινθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κορίνθου, 41χρονος ημεδαπός και 33χρονη αλλοδαπή, γιατί οι ανήλικοι γιοί τους, λίγο νωρίτερα, προκάλεσαν φθορές με φωτιά σε κάδους απορριμμάτων του Δήμου Κορινθίων.  

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για κλοπή
Συνελήφθη, στις (26.10.2019) το απόγευμα, στα Εξαμίλια Κορινθίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σικυωνίων, 25χρονη ημεδαπή, γιατί αφαίρεσε από κατάστημα ημεδαπής, τρόφιμα, τα οποία βρέθηκαν και αποδόθηκαν.

Συνελήφθησαν δύο (2) άτομα για ναρκωτικά
Συνελήφθησαν, στις (25.10.2019) το απόγευμα, στην Κόρινθο Κορινθίας, σε δύο ξεχωριστές περιπτώσεις, από αστυνομικούς του Προαναχωρησιακού Κέντρου Κράτησης Αλλοδαπών (ΠΡΟ.ΚΕ.ΚΑ.) Κορίνθου, δύο (2) αλλοδαποί, 27 και 23 ετών, αντίστοιχα, γιατί κατείχαν μικροποσότητα και τσιγαριλίκι κάνναβης, τα οποία κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά
Συνελήφθη, στις (25.10.2019) το βράδυ, στο Λουτράκι Κορινθίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λουτρακίου, 32χρονος αλλοδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα και τσιγαριλίκι κάνναβης, τα οποία κατασχέθηκαν.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για καταδικαστικά έγγραφα
Συνελήφθη, στις (25.10.2019) το απόγευμα, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης Κορινθίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης, 39χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσαν δύο (2) αποφάσεις του Τριμελούς Εφετείου Θεσσαλονίκης, για πλαστογραφία και απάτη.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για κλοπή
Συνελήφθη, στις (25.10.2019) και πρώτες πρωινές ώρες, στην Τρίπολη Αρκαδίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Τρίπολης, 22χρονος ημεδαπός, γιατί διέρρηξε κατάστημα ημεδαπής και αφαίρεσε πορτοφόλι, το οποίο βρέθηκε και αποδόθηκε στην ιδιοκτήτρια του.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά
Συνελήφθη, στις (26.10.2019) το μεσημέρι, στα Φιλιατρά Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Τριφυλίας, 33χρονος ημεδαπός, διότι κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά

Συνελήφθη, στις (25.10.2019) το απόγευμα, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Καλαμάτας Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, 41χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα ηρωίνης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για καταδικαστικό έγγραφο
Συνελήφθη, στις (25.10.2019) το απόγευμα, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, 36χρονος αλλοδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Καλαμάτας, για κλοπή.