Αστυνομικό Δελτίο για την Περιφέρεια Πελοποννήσου

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Αστυνομικό Δελτίο για την Περιφέρεια Πελοποννήσου

Νοέμβριος 02, 2019 - 12:59

φωτογραφία eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

Διεύθυνση Αστυνομίας Κορινθίας

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για καταδικαστικά έγγραφα
Συνελήφθη, στις (31.10.2019) το πρωί, στη Νεμέα Κορινθίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νεμέας, 41χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσαν: α) απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Αθηνών, για απόπειρα ληστείας και παράνομη οπλοφορία και β) απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών για κλοπή και απόπειρα εκβίασης.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για κλοπή
Συνελήφθη, στις (31.10.2019) το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Γορτυνίας Αρκαδίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Τροπαίων, 59χρονος ημεδαπός, γιατί την 30.10.2019 το μεσημέρι σε τοπική κοινότητα του Δήμου Γορτυνίας Αρκαδίας αφαίρεσε από αγροτεμάχιο ημεδαπής, αγροτικά προϊόντα.

Συνελήφθησαν τρία (3) άτομα μετά από Εντάλματα Συλλήψεως
Συνελήφθησαν, στις (31.10.2019) το πρωί, στην Τρίπολη Αρκαδίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Τρίπολης, τρεις (3) ανήλικοι ημεδαποί, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσαν ισάριθμα Εντάλματα Συλλήψεως του κ. Ανακριτή Τρίπολης, για ληστεία και κλοπή. Επιπλέον, σε βάρος του ενός (1) ανηλίκου εκκρεμούσε ακόμη ένα Ένταλμα Σύλληψης του κ. Ανακριτή Τρίπολης, για ληστεία.

Εξιχνίαση μίας (1) περίπτωσης απάτης
Εξιχνιάστηκε, ύστερα από αστυνομική έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Μεγαλόπολης, μία (1) περίπτωση απάτης σε βάρος ημεδαπής, που είχε γίνει την 30.10.2019, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Μεγαλόπολης Αρκαδίας. Για την υπόθεση αυτή, σχηματίσθηκε δικογραφία, σε βάρος δύο (2) ημεδαπών, ηλικίας 24 και 34 ετών, αντίστοιχα, για απάτη.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Συνελήφθη ένα (1) άτομο μετά από Ένταλμα Σύλληψης και καταδικαστικό έγγραφο
Συνελήφθη, στις (31.10.2019) το απόγευμα, στη Σπάρτη Λακωνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Σπάρτης, 44χρονη αλλοδαπή, γιατί σε βάρος της εκκρεμούσαν: α) Ένταλμα Σύλληψης του κ. Ανακριτή Αθηνών και β) Διάταξη του Προέδρου Εφετών Αθηνών, για σύσταση συμμορίας, διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής και ληστεία.

Εξιχνίαση δύο (2) περιπτώσεων κλοπής
Εξιχνιάστηκε, ύστερα από αστυνομική έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Μολάων, δύο (2) περιπτώσεις κλοπής σε οικίες, που είχαν γίνει την 30.6.2019 και 3.7.2019 σε τοπικές κοινότητες του Δήμου Μονεμβασίας Λακωνίας. Για τις υποθέσεις αυτές, σχηματίσθηκαν δικογραφίες, σε βάρος τεσσάρων (4) ημεδαπών, ηλικίας 22,26,29 και 36 ετών, αντίστοιχα, για κλοπή.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά
Συνελήφθη, στις (1.11.2019) το μεσημέρι, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, 29χρονος αλλοδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα και τσιγαριλίκι κάνναβης, τα οποία κατασχέθηκαν.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για κλοπή
Συνελήφθη, στις (1.11.2019) το πρωί, στη Μεσσήνη Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, 33χρονος ημεδαπός, γιατί ηλεκτροδοτούσε παράνομα την οικία του. Επιπλέον όπως προέκυψε ο 33χρονος, την 13.10.2019 σε τοπική κοινότητα του Δήμου  Καλαμάτας Μεσσηνίας αφαίρεσε από ημεδαπή ένα (1)χρυσό σταυρό.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για παράβαση των νομοθεσιών για τα ναρκωτικά και τον αθλητισμό
Συνελήφθη,  στις (30.10.2019) το μεσημέρι, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, 30χρονος ημεδαπός, γιατί σε έλεγχο κατά την είσοδο του στο Δημοτικό Στάδιο Καλαμάτας, βρέθηκε στην κατοχή του ένα (1) τσιγαριλίκι κάνναβης, το οποίο κατασχέθηκε.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για κλοπή
Συνελήφθη, στις (31.10.2019) το πρωί, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, 30χρονη ημεδαπή, γιατί προχθές (30.10.2019) το πρωί αφαίρεσε από κατάστημα, πορτοφόλι ημεδαπού, το οποίο περιείχε χρήματα και διάφορα έγγραφα.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για καταδικαστικό έγγραφο
Συνελήφθη, στις (31.10.2019) το απόγευμα, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Μεσσήνης, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, 27χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Καλαμάτας, για επικίνδυνη σωματική βλάβη, απειλή και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα.