13o Πανελλήνιο Συνέδριο Διοίκησης Αθλητισμού και Αναψυχής της Ελλ.Ε.Δ.Α.από το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου

Time to read
less than
1 minute
Read so far

13o Πανελλήνιο Συνέδριο Διοίκησης Αθλητισμού και Αναψυχής της Ελλ.Ε.Δ.Α.από το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου

Δεκέμβριος 07, 2012 - 09:34

Το Τμήμα Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου σε συνεργασία με το Επιστημονικό Ινστιτούτο Διοίκησης Αθλητισμού (Ε.Ι.Δ.Α.) διοργανώνουν στις 7-9 Δεκεμβρίου στις εγκαταστάσεις του τμήματος στη Σπάρτη το 13ο Πανελλήνιο Συνέδριο Διοίκησης Αθλητισμού και Αναψυχής της Ελληνικής Εταιρίας Διοίκησης Αθλητισμού (Ελλ.Ε.Δ.Α.), το οποίο φέτος έχει ως θέμα: «Καινοτομία και Επιχειρηματικότητα στον Αθλητισμό: η απάντηση στις προκλήσεις του σήμερα και του αύριο».
Το Συνέδριο τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού και υποστηρίζεται από την Περιφέρεια Πελοποννήσου και το Δήμο Σπαρτιατών με επίσημους χορηγούς τον ΟΠΑΠ, την ΕΚΟ και χορηγό επικοινωνίας την ΕΡΤ.
Οι εργασίες του Συνεδρίου περιλαμβάνουν ένα μεγάλο αριθμό επιστημονικών και επαγγελματικών παρουσιάσεων, στρογγυλές τράπεζες με εκπροσώπους από τους σημαντικότερους αθλητικούς φορείς της χώρας και εξειδικευμένα σεμινάρια. Στα πλαίσια του Συνεδρίου θα φιλοξενηθεί επίσης έκθεση του μουσείου της Εθνικής Ελλάδος που δημιούργησε ο Σύλλογος Φιλάθλων Εθνικής Ελλάδος «Γαλανόλευκος Φάρος».
Σας προσκαλούμε να παρευρεθείτε στην τελετή έναρξης του συνεδρίου την Παρασκευή 7/12/2012 και ώρα 17.00 στο αμφιθέατρο του Τμήματος Οργάνωσης & Διαχείρισης Αθλητισμού στη Σπάρτη (Ορθίας Αρτέμιδος & Πλαταιών) και να παρακολουθήσετε τις εργασίες του Συνεδρίου.
Με τιμή,
Θάνος Κριεμάδης
Καθηγητής
Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής