Μεγάλη νίκη με ανατροπή 5-3 οι γυναίκες του Φείδωνα στην Κόρινθο!

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Μεγάλη νίκη με ανατροπή 5-3 οι γυναίκες του Φείδωνα στην Κόρινθο!

Νοέμβριος 10, 2019 - 23:53

Σε ένα εντυπωσιακό και αμφίρροπο ματς στο Δημοτικό Στάδιο Κορίνθου τα κορίτσια του Φείδωνα πήραν σπουδαία νίκη απέναντι  στον μαχητικό Άρη Κορίνθου με σκορ 5-3.

 Οι Κορίνθιες ήταν καλύτερες στο πρώτο ημίχρονο και προηγήθηκαν 2-0, με τον Φείδωνα να μειώνει σε 2-1 λίγο πριν την ανάπαυλα με την Κατσικάρη. 

Στο δεύτερο μέρος η ομάδα  της Αργολίδας κυριάρχησε, έφτασε στο 2-4 με 2 γκολ της Καραγιάννη και ένα της Λουκά. Ο Άρης μείωσε σε 3-4 στο 90' και το τελικό 3-5 έγραψε η Λουλεμε στο 94'. 

ΦΕΙΔΩΝ ΑΡΓΟΥΣ ( Δ. Τότσικας): Ροδοπούλου, Μπακασιέτα (45' Βαλκάνη), Κατσικάρη (88' Τζιχάνη), Καββαθά, Κυριακοπούλου, Λέκκα (75' Οικονόμου), Κουγιά (70' Πατάτση), Λουκά, Μαρίνη, Καραγιάννη, Λουλεμέ.

Με ανακοίνωση της η διοίκηση του Φείδωνα  ευχαριστεί τον Άρη Κορίνθου για την άριστη φιλοξενία.

Επόμενο ματς για την πρωτοπόρο ομάδα του Φείδωνα  στις 24 Νοεμβρίου με τις Καρυάτιδες Σπάρτης που επίσης είναι στην κορυφή. 

Ένα πραγματικό ντέρμπυ πρωτοπόρων στο γήπεδο Κυβερίου όπου όλοι οι  φίλοι του ποδοσφαίρου πρέπει να στηρίξουν την ομάδα της Αργολίδας στην μεγάλη προσπάθεια που κάνει.

Αλλά και οι θεσμικοί φορείς του νομού οφείλουν  , από την πλευρά του ο καθένας , να στηρίξουν την διοίκηση , τον προπονητή και τις αθλήτριες του Φείδωνα για την επιστροφή στην  κορυφαία κατηγορία.