Ο Φυλακούρης στο Άργος (φωτογραφίες)

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Ο Φυλακούρης στο Άργος (φωτογραφίες)

Δεκέμβριος 08, 2012 - 00:00

φωτογραφία eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

Το βιβλίο για την ζωή του Τότη Φυλακούρη «Της ζωής μου το φίλμ», παρουσιάστηκε στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Αργολίδας, στο Αργος, την Παρασκευή το βράδυ.

Παρών εκτός από τον ίδιο τον παλαίμαχο άσσο του Παναθηναϊκού και ο συγγραφέας του βιβλίου , δημοσιογράφος Αρης Γάτας. Και οι δυο μίλησαν για το βιβλίο, με τον Τότη Φυλακούρη να κάνει αναφορές και σε αρκετές από τις στιγμές που περιγράφονται στο συγκεκριμένο βιβλίο, με έμφαση  στο χιούμορ που διέθετε και για το οποίο έχει γίνει γνωστός.

Μέσα από το βιβλίο αυτό ο αναγνώστης θα ΄΄ταξιδέψει΄΄ σε άλλες εποχές, σε μια διαφορετική κοινωνία, τότε που δεν υπήρχε επαγγελματισμός, αλλά αγάπη για τη μπάλα και τη φανέλα.

Την εκδήλωση παρουσίασης του βιβλίου διοργάνωσε η ΕΠΣ Αργολίδας και τίμησαν με την παρουσία τους ο δήμαρχος Αργους –Μυκηνών Δημ.Καμπόσος, οι δημοτικοί σύμβουλοι Αργους-Μυκηνών Φ.Κολεβέντης, Τρ.Μποζιονέλος, οι τοπικοί σύμβουλοι Νέας Κίου Η.Χατζηγεωργίου και Στ.Βάνας, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Διαιτητών Δημ.Μπέγκος, μέλη της γυναικείας ομάδας του Φείδωνα με τον προπονητή τους Μπάμπη Ρουσσή, το μέλος του δ.σ. της ΕΠΣΑ Τάκης Δρούζας, αρκετοί παράγοντες ομάδων και τέλος αρκετοί οπαδοί του Παναθηναϊκού οι οποίοι του επεφύλαξαν στο τιμώμενο πρόσωπο μια θερμή υποδοχή.

Ο δήμαρχος Αργους- Μυκηνών, ο πρόεδρος της ΕΠΣΑ Γιαννης Αποστολόπουλος και ο αντιπρόεδρός της Βασίλης Σιδέρης χαιρέτησαν την εκδήλωση, την οποία παρουσίασε ο δημοσιογράφος και γ.γ. της ΕΠΣΑ Γιάννης Γαλανόπουλος.

Στο τέλος της εκδήλωσης δόθηκε από την ΕΠΣΑ τιμητική πλακέτα στον Τότη Φυλακούρη.(ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ EUROKINISSI-ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ) www.argolidaportal.gr