Εγκαίνια της «Πελοπόννησος EXPO» (φωτο&βίντεο)

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Εγκαίνια της «Πελοπόννησος EXPO» (φωτο&βίντεο)

Νοέμβριος 13, 2019 - 22:07

Η κορδέλα κόπηκε, τα χαμόγελα περίσσευαν και η Πελοπόννησος EXPO άνοιξε τις πύλες της την Τετάρτη 13 Νοεμβρίου. Η μεγάλη παμπελοποννησιακή έκθεση προϊόντων και υπηρεσιών, στη Βιομηχανική Περιοχή της Τρίπολης, το κεντρικό γεγονός της επιχειρηματικότητας, της εξωστρέφειας και της συνεργασίας εφέτος πιο πλούσια και πιο δυναμική, προσέλκυσε πλήθος επισκεπτών την πρώτη ημέρα λειτουργίας της.

Τα Επιμελητήρια της Πελοποννήσου ένωσαν τις δυνάμεις τους και διοργάνωσαν την Πελοπόννησος EXPO σε έναν ιδιαίτερα φροντισμένο χώρο, δίνοντας τη δυνατότητα στους επαγγελματίες να εκθέσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους, να έρθουν σε επαφή με επιχειρηματίες και να κάνουν ακόμα ένα βήμα εξωστρέφειας.

Αφού προηγήθηκε ο καθιερωμένος αγιασμός, τον λόγο έλαβε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας Γιάννης Τρουπής, ο οποίος καλωσόρισε τον κόσμο, λέγοντας ότι είναι αμέριστη η χαρά του να υποδέχεται επαγγελματίες και επισκέπτες στον χώρο της έκθεσης και ευχαρίστησε θερμά όλους τους παρευρισκομένους.

 Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αργολίδας κ. Δαμούλος Φώτης καλωσόρισε τον κόσμο και έκανε λόγο για μια καινοτόμο πρωτοβουλία που προωθεί τη συνεργασία, τη συνέπεια και τη συνεργατικότητα. «Είμαστε στον σωστό δρόμο. Κάθε χρόνο η έκθεση γίνεται όλο και καλύτερη».

Περισσότερα http://www.arcadiaportal.gr/news/lampera-egkainia-tis-peloponnisos-expo-...

ArcadiaPortal.gr Εγκαίνια Πελοπόννησος Expo 2019