Στην Περιφέρεια Πελοποννήσου τα στρατόπεδα Ναυπλίου και Τρίπολης

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Στην Περιφέρεια Πελοποννήσου τα στρατόπεδα Ναυπλίου και Τρίπολης

Νοέμβριος 15, 2019 - 19:22

φωτογραφία eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

Σε περιφερειακά διοικητικά κέντρα θα μετατραπούν τα στρατόπεδα της Τρίπολης και του Ναυπλίου, για τα οποία υπήρξε συμφωνία να παραχωρηθούν από το υπουργείο Εθνικής Αμυνας στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, προκειμένου να στεγάσει τις υπηρεσίες της στις δυο εν λόγω πόλεις.

Η συμφωνία οριστικοποιήθηκε στη συνάντηση που είχε ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας το απόγευμα σήμερα, Παρασκευή 15 Νοεμβρίου, με τον υφυπουργό Εθνικής Αμυνας Αλκιβιάδη Στεφανή, στην Αθήνα.

“Η συνάντησή μας είχε αίσιο τέλος” σημείωσε ο Π. Νίκας, ο οποίος πρόσθεσε ότι την ερχόμενη εβδομάδα μεταβαίνουν στην Αθήνα, στο υπουργείο Εθνικής Αμυνας, ο αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας Χρήστος Λαμπρόπουλος -με την ιδιότητά του και ως πολιτικός μηχανικός- καθώς και ο πολιτικός μηχανικός της Π.Ε. Αργολίδας Γιώργος Μουταφίδης για να επεξεργαστούν από κοινού με παράγοντες του υπουργείου τις λεπτομέρειες ως προς τους χώρους που είναι αναγκαίοι προκειμένου να στεγαστούν στα εν λόγω στρατόπεδα οι υπηρεσίες της Περιφέρειας.

Με την ολοκλήρωση και αυτής της διαδικασίας, θα ακολουθήσει η υπογραφή του χρησιδανείου μεταξύ του υπουργείου Εθνικής Αμυνας και της Περιφέρειας Πελοποννήσου.