Αστυνομικές ειδήσεις Περιφέρειας Πελοποννήσου

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Αστυνομικές ειδήσεις Περιφέρειας Πελοποννήσου

Νοέμβριος 18, 2019 - 09:45

φωτογραφία eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

Διεύθυνση Αστυνομίας Κορινθίας

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά
Συνελήφθη, στις (17.11.2019) το μεσημέρι, στα Εξαμίλια Κορινθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Κορινθίας, 20χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητες κάνναβης, οι οποίες κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κορίνθου.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά
Συνελήφθη, στις  (17.11.2019) το απόγευμα, στην Κόρινθο Κορινθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Κορινθίας, 33χρονος ημεδαπός, γιατί σε έρευνα που έγινε σε όχημα ιδιοκτησίας του, βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κορίνθου.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για απόπειρα κλοπής
Συνελήφθη, στις  (17.11.2019) και πρώτες πρωινές ώρες, στο Λουτράκι Κορινθίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λουτρακίου, ανήλικος ημεδαπός, γιατί μαζί με άλλον ανήλικο ημεδαπό, επιχείρησαν να διαρρήξουν εξωτερικό παιχνιδομηχάνημα καταστήματος ημεδαπής, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρουν, διότι έγιναν αντιληπτοί. Όπως προέκυψε, την 15.11.2019 το βράδυ, ο ανωτέρω συλληφθείς είχε διαρρήξει το ίδιο παιχνιδομηχάνημα και αφαίρεσε χρήματα. Επιπλέον κατασχέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος καθώς και για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών
Συνελήφθη, στις  (15.11.2019) το βράδυ, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Κορινθιών Κορινθίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κορίνθου και Τμήματος Ασφάλειας Κορίνθου, 22χρονος αλλοδαπός, γιατί κατείχε δίκυκλη μοτοσικλέτα, η οποία είχε κλαπεί από περιοχή της Αττικής και προήλθε στην κατοχή του έναντι αμοιβής από άγνωστο άτομο. Όπως, επιπλέον, προέκυψε ο 22χρονος παρέμενε παράνομα στη Χώρα. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κορίνθου.

Συνελήφθησαν τέσσερα (4) άτομα για κλοπή
Συνελήφθησαν, στις  (13.11.2019) το μεσημέρι, στην Κόρινθο Κορινθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Κορινθίας, τέσσερις (4) ημεδαπές, ηλικίας 46 και 21 ετών, αντίστοιχα, καθώς και δύο (2) ανήλικες, γιατί λίγο νωρίτερα, αφαίρεσαν από κατάστημα ενδυμάτων, είδη ένδυσης και καλλυντικών. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κορίνθου.

Εξιχνίαση μίας (1) περίπτωσης απάτης
Εξιχνιάστηκε, ύστερα από αστυνομική έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Νεμέας, μία (1) περίπτωση απάτης σε βάρος ημεδαπού, που είχε γίνει την 9.11.2019, στη Νεμέα Κορινθίας. Για την υπόθεση αυτή, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 41χρονου ημεδαπού, για απάτη με υπολογιστή.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για κλοπή
Συνελήφθη, στις  (7.11.2019) το πρωί, στο Λουτράκι Κορινθίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λουτρακίου, 48χρονος ημεδαπός, γιατί προχθές (6.11.2019) το μεσημέρι αφαίρεσε από ημεδαπό χρήματα.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά και για παράβαση τη Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας
Συνελήφθη, στις  (7.11.2019) το πρωί, στην Κόρινθο Κορινθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Κορινθίας, 40χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα ηρωίνης, η οποία κατασχέθηκε. Όπως επιπλέον προέκυψε, ο 40χρονος οδηγούσε μοτοσικλέτα χωρίς άδεια ικανότητας οδήγησης.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για κλοπή
Συνελήφθη, στις  (7.11.2019) το μεσημέρι, στο Κιάτο Κορινθίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σικυωνίων, 36χρονη ημεδαπή, γιατί αφαίρεσε από κατάστημα- υπεραγορά τροφίμων, οινοπνευματώδη ποτά.

Συνελήφθησαν δύο (2) άτομα για κλοπή
Συνελήφθησαν, στις  (8.11.2019) και πρώτες πρωινές ώρες, στο Κιάτο Κορινθίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σικυωνίων, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 33 και 24 ετών αντίστοιχα, γιατί λίγο νωρίτερα αφαίρεσαν από ψυγείο περιπτέρου αλκοολούχα ποτά. Όπως επιπλέον προέκυψε, ο 24χρονος δεν είχε προβεί στην έκδοση δελτίου ταυτότητας.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για καταδικαστικό έγγραφο
Συνελήφθη, στις  (17.11.2019) το βράδυ, στην Τρίπολη Αρκαδίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Αρκαδίας, 73χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, για πλαστογραφία.

Συνελήφθησαν δύο (2) άτομα για κλοπή
Συνελήφθησαν, στις  (7.11.2019) το μεσημέρι, στη Μεγαλόπολη Αρκαδίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μεγαλόπολης, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 44 και 38 ετών αντίστοιχα, γιατί λίγες ώρες νωρίτερα αφαίρεσαν από  εξωτερικό χώρο εταιρείας μεταλλικά αντικείμενα, μέρος των οποίων βρέθηκαν και αποδόθηκαν. Επιπλέον, κατασχέθηκε και ένα (1) όχημα ως μέσο τέλεσης αξιόποινων πράξεων.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για καταδικαστικό έγγραφο
Συνελήφθη, στις  (17.11.2019) το μεσημέρι, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ) Μεσσηνίας, 37χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Πλημμελημάτων Αθηνών, για κλοπή.

Συνελήφθη ένα άτομο που επιχείρησε να ταξιδέψει για Γερμανία με πλαστά έγγραφα, μέσω του Κρατικού Αερολιμένα Καλαμάτας
Συνελήφθη, στις  (17.11.2019) το μεσημέρι, στον Κρατικό Αερολιμένα Καλαμάτας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Σταθμού Κρατικού Αερολιμένα Καλαμάτας της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, ένας (1) 31χρονος αλλοδαπός, για πλαστογραφία και παράβαση της νομοθεσίας για τους αλλοδαπούς.
Ειδικότερα, αστυνομικοί του Αστυνομικού Σταθμού Κρατικού Αερολιμένα Καλαμάτας της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, κατά τον έλεγχο των ταξιδιωτικών εγγράφων του ανωτέρω, ο οποίος είχε σκοπό να ταξιδέψει με πτήση για το Μόναχο Γερμανίας, διαπίστωσαν ότι αυτά ήταν προφανώς πλαστά.Κατά τον αστυνομικό έλεγχο βρέθηκε και κατασχέθηκε, ένα (1) Δελτίο ταυτότητας Ισπανικών Αρχών.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καλαμάτας, ενώ η αστυνομική έρευνα και η προανάκριση διενεργούνται από τον Αστυνομικό Σταθμό Κρατικού Αερολιμένα Καλαμάτας της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για παράβαση της νομοθεσίας περί αθλητισμού
Συνελήφθη, στις  (16.11.2019) το βράδυ, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Καλαμάτας Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας και του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, 37χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε -49- αναβολικά δισκία, τα οποία κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά
Συνελήφθη, στις  (15.11.2019) το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Καλαμάτας Μεσσηνίας, από αστυνομικούς Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, 65χρονος ημεδαπός, γιατί σε έρευνα που έγινε σε αποθήκη ιδιοκτησία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητες κάνναβης, συνολικού βάρους -57,8- γραμμαρίων.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για κλοπή
Συνελήφθη, στις  (15.11.2019) το πρωί, στους Γαργαλιάνους Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Γαργαλιάνων, 31χρονος ημεδαπός, γιατί προχθές (14.11.2019), στους Γαργαλιάνους Μεσσηνίας, μαζί με έτερο 30χρονο ημεδαπό, αφαίρεσαν από όχημα ημεδαπού δύο (2) μπαταρίες.

Συνελήφθησαν δύο (2) άτομα για τα –κατά περίπτωση- παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα και της παραμέλησης εποπτείας ανηλίκου
Συνελήφθησαν, στις  (14.11.2019) το πρωί, στην Κυπαρισσία Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Τριφυλίας, ανήλικος αλλοδαπός γιατί κατείχε μαχαίρι , με μήκος λάμας -7- εκατοστών, το οποίο κατασχέθηκε. Για την ίδια υπόθεση συνελήφθη μία (1) 38χρονη αλλοδαπή, μητέρα του ανηλίκου, για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά
Συνελήφθη, στις  (14.11.2019) και πρώτες πρωινές ώρες, στους Γαργαλιάνους Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Ασφαλείας του Αστυνομικού Τμήματος Τριφυλίας, 21χρονος αλλοδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήματος Γαργαλιάνων.

Εξιχνίαση μίας (1) περίπτωσης κλοπής τροχοφόρου
Εξιχνιάστηκε, ύστερα από αστυνομική έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Μεσσήνης, μία (1) περίπτωση κλοπής δίκυκλης μοτοσικλέτας, που είχε γίνει την 28.04.2018 σε τοπική κοινότητα του Δήμου Μεσσήνης. Για την υπόθεση αυτή, σχηματίσθηκε δικογραφία, σε βάρος 58χρονου ημεδαπού, για κλοπή τροχοφόρου.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά
Συνελήφθη, στις  (10.11.2019) το βράδυ, στην Κυπαρισσία Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, 23χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα και τσιγαριλίκι κάνναβης, τα οποία κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Τριφυλίας.

Συνελήφθη ένα άτομο που επιχείρησε να ταξιδέψει για Γερμανία με πλαστά έγγραφα, μέσω του Κρατικού Αερολιμένα Καλαμάτας

Συνελήφθη, στις (8.11.2019) το απόγευμα, στον Κρατικό Αερολιμένα Καλαμάτας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Σταθμού Κρατικού Αερολιμένα Καλαμάτας της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, ένας (1) 20χρονος αλλοδαπός, για πλαστογραφία και παράβαση της νομοθεσίας για τους αλλοδαπούς.

Ειδικότερα, αστυνομικοί του Αστυνομικού Σταθμού Κρατικού Αερολιμένα Καλαμάτας της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, κατά τον έλεγχο των ταξιδιωτικών εγγράφων του ανωτέρω, ο οποίος είχε σκοπό να ταξιδέψει με πτήση για το Ντίσελντορφ Γερμανίας, διαπίστωσαν ότι αυτά ήταν προφανώς πλαστά.

Κατά τον αστυνομικό έλεγχο βρέθηκε και κατασχέθηκε, ένα (1) Δελτίο ταυτότητας Γαλλικών Αρχών.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά
Συνελήφθη, στις  (7.11.2019) το μεσημέρι, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας και τη συνδρομή του αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών Μεσσηνίας, «DAGY», 30χρονος ημεδαπός, γιατί σε έρευνα που έγινε στην οικία του βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν, μικροποσότητα κοκαΐνης, -6- ναρκωτικά δισκία, ζυγαριά ακριβείας και κινητό τηλέφωνο.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά
Συνελήφθη, στις  (16.11.2019) το βράδυ, στην Σπάρτη Λακωνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Λακωνίας, 23χρονος αλλοδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητες κάνναβης, οι οποίες κατασχέθηκαν. Προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Σπάρτης.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για καταδικαστικά έγγραφα
Συνελήφθη, στις  (14.11.2019) το πρωί, στη Σπάρτη Λακωνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Σπάρτης, 36χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσαν δύο (2) αποφάσεις του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Σπάρτης, για παραβάσεις των νομοθεσιών για τα όπλα και του κώδικα οδικής κυκλοφορίας.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για καταδικαστικά έγγραφα
Συνελήφθη, στις  (14.11.2019) το μεσημέρι, στη Σπάρτη Λακωνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Σπάρτης, 35χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσαν δύο (2) αποφάσεις του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Σπάρτης, για κλοπή και απόπειρα κλοπής.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά
Συνελήφθη, στις  (14.11.2019) το πρωί, στη Σπάρτη Λακωνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Λακωνίας, 18χρονος αλλοδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήματος
Ασφάλειας Σπάρτης.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για καταδικαστικά έγγραφα
Συνελήφθη, στις  (14.11.2019) το πρωί, στη Σπάρτη Λακωνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Σπάρτης, 41χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσαν τέσσερις (4) αποφάσεις του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Σπάρτης και του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Σπάρτης, αντίστοιχα, για κλοπή, υπεξαίρεση, απείθεια και διατάραξη ασφάλειας συγκοινωνιών.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για καταδικαστικό έγγραφο
Συνελήφθη, στις  (14.11.2019) το μεσημέρι, στη Σπάρτη Λακωνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Λακωνίας, 41χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Σπάρτης, για επικίνδυνη σωματική βλάβη και για παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο μετά από Ένταλμα Σύλληψης και Βούλευμα
Συνελήφθη, στις  (14.11.2019) το πρωί, στη Σπάρτη Λακωνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Λακωνίας και του Αστυνομικού Τμήματος Σπάρτης, 56χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσαν: α) Ένταλμα Σύλληψης του κ. Ανακριτή Αθηνών και β) Βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών, για υπεξαίρεση.