Παραδοσιακό αντάμωμα στην Κρύα Βρύση Αργολίδας (φωτο)

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Παραδοσιακό αντάμωμα στην Κρύα Βρύση Αργολίδας (φωτο)

Νοέμβριος 20, 2019 - 22:01

Με πρωτοβουλία του Ιππικού Φυσιολατρικού Συλλόγου Άργους (Ι.Φ.Σ.Α.) και σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Κρύας Βρύσης πραγματοποιήθηκε και την φετινή χρονιά διήμερο δράσεων στις 16 και 17 Νοεμβρίου στην Κρύα Βρύση και στα μονοπάτια του όρους Κτενιά, στα όρια των νομών Αργολίδας και Αρκαδίας. Ένα παραδοσιακό αντάμωμα με τους φυσιολάτρες ορειβάτες φίλους του συλλόγου μας.

Περισσότεροι από 250 περιπατητές, ορειβάτες, και ποδηλάτες έλαβαν μέρος σε ένα σεργιάνι στη φύση και στο παρελθόν. Ευχαριστούμε όλους όσους παραβρέθηκαν και μοιράστηκαν την εμπειρία αυτή.

Ειδικότερα ευχαριστούμε για τη συμμετοχή τους, τη Φυσιολατρική Ορειβατική Ομάδα Αργολίδας, το Λύκειο Ελληνίδων Περιφερειακό Τμήμα Κουτσοποδίου, τα ΑΜΕΑ Αργολίδας, τους Αργείτες Εν Δράσει, τον ΕΟΣ Τρίπολης, το Εργαστήρι Ελληνικού Χορού, τους Μαραθωνοδρόμους Δρομείς Αργολίδας, τον Αθλητικό Όμιλο Μέρμπακα (τοξοβολία), το Σύλλογο Ποντίων Αργολίδας και Φίλων Ποντιακού Ελληνισμού «Η Παναγία Σουμελά», τον ΣΥ.ΚΑ.ΦΙ.ΑΡ., τους Φίλους του Πελοποννησιακού Λαογραφικού Ιδρύματος και το Σώμα Ελλήνων Πρόσκοπων.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο φωτογραφείο «Φωτοσύνθεση» για την κάλυψη και προώθηση της εκδήλωσης, στο κατάστημα ηλεκτρονικών συστημάτων «Texnologia» του Γιώργου Νικολόπουλου, στο κατάστημα «Φρέσκο» φρούτα-λαχανικά του Γιάννη Σουλιώτη, στο κατάστημα με παραδοσιακά χωριάτικα ζυμαρικά του Αναστάσιου Μάλλιου και στην κάβα του Παναγιώτη Μαρούση. Το Κτήμα Βασιλείου για την παραχώρηση των τραπέζιων.

Ευχαριστούμε επίσης τα μέλη του Συλλόγου της Κρύας Βρύσης, τον Δημήτρη Λαθούρη, την Ιωάννα Λαθούρη, την Παναγιώτα Γκιουλέ του Ελευθερίου, την Κωνσταντίνα Γκιουλέ, την Φυλλιώ Χριστοπούλου, την Γεωργία Μιχαλοπούλου, την Νικολέτα Μήτσουλα, τον Γιώργο Νικολόπουλο, την Μαρία Μήτσουλα, την Κλειώ Νάκου, την Μαρία και τον Χρήστο Κόλλια, την Βασιλική και Φωτεινή Ρέμπελου και τον μάγειρα μας Κώστα Νικολόπουλο. Τον Χάρη Ρέμπελο οδηγό των διαδρομών.

Ευχαριστούμε το Λύκειο Ελληνίδων Περιφερειακό Τμήμα Κουτσοποδίου για την κατασκευή των ζυμαρικών (παραδοσιακές γκόγκες) και συγκεκριμένα τις Γιούλα Κωνσταντίνου, Μαρίνα Νέζου, Χριστίνα Νέζου, Αλέκα Κουκουμάνου, Πέννυ Παπακωνσταντίνου, Γιούλα Κουτρουφίνη, Ντίνα Κατσίρη, Αγγελική Μπλάτσου, Αθηνά Γαρέφου, Αντριάνα Μπιτζή, Γιάννα Σχοινοχωρίτη, Στέλλα Χρίσταινα, Τζένη Δενέζη και Ελένη Γάτσιου.

Τα μέλη του Συλλόγου Ποντίων Αργολίδας και Φίλων Ποντιακού Ελληνισμού «Η Παναγία Σουμελά» για τα πισία την Τάνια Ρόταρη, για τα ωτία την Αγγελική Κάφφα και για τα πυροσκιά την Μαρίνα Τσολακίδου.
Τον Δήμο Άργους Μυκηνών για τα καθίσματα.

Την Περιφέρεια Πελοποννήσου Π.Ε Αργολίδας για τα αναμνηστικά ενθύμια που δόθηκαν σε όλους τους συμμετέχοντες.

Ευχόμαστε η δράση αυτή να αποτελέσει κίνητρο για να αναδειχτούν περισσότερα μονοπάτια στην περιοχή μας και να έρθουμε όλοι μας σε επαφή με τη φύση, γιατί οι ομορφιές του τόπου μας είναι ατέλειωτες.
Ετοιμαζόμαστε για την επόμενη βόλτα σύντομα και σας περιμένουμε.

ΒΑΣΙΛΑΚΟΣ ΠΑΡΗΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ι.Φ.Σ.Α.