Επιτυχημένο το διήμερο παραδοσιακής μουσικής που διοργάνωσε το Λύκειο Ελληνίδων Άργους

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Επιτυχημένο το διήμερο παραδοσιακής μουσικής που διοργάνωσε το Λύκειο Ελληνίδων Άργους

Νοέμβριος 20, 2019 - 23:13

To διήμερο παραδοσιακής μουσικής που διοργάνωσε το Λύκειο των Ελληνίδων Παράρτημα Άργους έκλεισε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο , με μια μεγαλειώδη συναυλία στην αίθουσα τέχνης και πολιτισμού ΄Μέγας Αλέξανδρος' την περασμένη Κυριακή.

Οι δεξιοτέχνες μουσικοί Χρίστος Τσιαμούλης, Κατερίνα Παπαδοπούλου, Βαγγέλης Καρίπης και Στρατής Ψαραδέλλης , μας ταξίδεψαν νοερά στα παράλια της Μικράς Ασίας και το Ανατολικό Αιγαίο κυρίως, ερμηνεύοντας γνώριμους σκοπούς από το Μελί της Ερυθραίας, την Αρτάκη, την Προποντίδα και τη Λέσβο.

Στην εκδήλωση συμμετείχε ο Βυζαντινός Χορός 'Αγιος Πέτρος Επίσκοπος Άργους' , σε διδασκαλία του κ. Ιωάννη Χαβιαρλή, ο οποίος έδεσε δεξιοτεχνικά την ενότητα του βυζαντινού- λόγιου μέλους με το παραδοσιακό.

Συγχαρητήρια επίσης στη παραδοσιακή χορωδία και ορχήστρα του Λυκείου μας αλλά και στο χορευτικό τμήμα που συμμετείχε ,για την άψογη εμφάνισή τους και στους δασκάλους μας κ. Κατερίνα Δωροβίνη -Πίκουλα που επιμελήθηκε την παρουσία του χορευτικού τμήματος και στον κ. Ιωάννη Χαβιαρλή δάσκαλο της παραδοσιακής χορωδίας και ορχήστρας.

ΛΥΚΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ ΑΡΓΟΥΣ