Μπάσκετ Α2 Εθνική: Επιστροφή στις νίκες θέλει ο Οίαξ Ναυπλίου κόντρα στο Ανατόλια

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Μπάσκετ Α2 Εθνική: Επιστροφή στις νίκες θέλει ο Οίαξ Ναυπλίου κόντρα στο Ανατόλια

Νοέμβριος 20, 2019 - 23:36

Επιστροφή στις νίκες θέλει η ομάδα μας το Σάββατο κόντρα στο ΑΝΑΤΟΛΙΑ και περιμένει τον φίλαθλο κόσμο της πόλης μας, να γεμίσει το γήπεδο για ακόμα έναν αγώνα.

Το Σάββατο 23.11.19 στις 17.00 υποδεχόμαστε την ισόβαθμη με μας ομάδα του Σ.Α.Α.Κ. ΑΝΑΤΟΛΙΑ και σας περιμένουμε όλους για να εμψυχώσετε τους αθλητές και τους προπονητές μας προς την 3η νίκη μας.

Το Δ.Σ. του Οίαξ Ναυπλίου θέλοντας να επιβραβεύσει τους πιστούς φιλάθλους της ομάδας του και συνυπολογίζοντας τη μεγάλη ζήτηση και τη μικρή χωρητικότητα του γηπέδου μας για τον αγώνα της Τετάρτης 04.12.19 με αντίπαλο την ομάδα του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΦΠ, αποφάσισε να δώσει προτεραιότητα σε όσους παρευρεθούν στον αγώνα του Σαββάτου.

Έτσι λοιπόν αύριο Πέμπτη 20/11 από τις 12.00 ξεκινάει η προπώληση των εισιτηρίων, η οποία θα συνεχιστεί μέχρι και το Σάββατο στις 13.00. Σημείο προπώλησης: Bike Cafe @bikecafenafplio , Άργους 45, Ναύπλιο.

Επίσης θα λειτουργήσει κανονικά και το εκδοτήριο έξω από το γήπεδο από τις 15.00 το Σάββατο.

Καλείστε λοιπόν να κρατήσετε το απόκομμα του εισιτηρίου απέναντι στο ΑΝΑΤΟΛΙΑ και να το δώσετε προκειμένου να αγοράσετε αυτό του επόμενου αγώνα με αντίπαλο τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ.

Λεπτομέρειες για την διαδικασία θα ανακοινωθούν στην αρχή της επόμενης εβδομάδας.

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ!

Οίαξ Ναυπλίου