Αναγνωσταράς: Το Στρατόπεδο παραχωρείται στην Περιφέρεια και όχι στο Δήμο Ναυπλιέων

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Αναγνωσταράς: Το Στρατόπεδο παραχωρείται στην Περιφέρεια και όχι στο Δήμο Ναυπλιέων

Νοέμβριος 28, 2019 - 00:04

φωτογραφία eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

Αγαπητοί συμπολίτες

Με ικανοποίηση ακούσαμε τις διαβεβαιώσεις του Περιφερειάρχη κυρίου Παναγιώτη Νίκα, για την παραχώρηση του Στρατοπέδου του Ναυπλίου στην Περιφέρεια, όπου θα στεγαστούν, εκτός των άλλων και υπηρεσίες του Δήμου μας.

Δεν μπορούμε όμως να μην επισημάνουμε το γεγονός, ότι το Στρατόπεδο παραχωρείται στην Περιφέρεια και όχι στο Δήμο Ναυπλιέων και εδώ ο Δήμαρχος κύριος Δημήτρης Κωστούρος, θα πρέπει να μας εξηγήσει τις δικές του ενέργειες, αν έγιναν και γιατί προτιμήθηκε η Περιφέρεια, κάτι που σημαίνει ότι ο Δήμος Ναυπλιέων, γίνεται κομπάρσος, σε ένα τόσο ζωτικό θέμα που τόσο τον αφορά, από πρωταγωνιστής που δικαιωματικά θα έπρεπε να είναι.

Και πέραν αυτού, ποιος θα αποφασίσει τι χώροι θα μας δοθούν; Υπάρχει κάποιο διεκδικητικό πλάνο και προτάσεις για την καλύτερη αξιοποίηση του Στρατοπέδου; Πάλι θα περιμένουμε να μας δώσουν ότι περισσέψει;

Κύριε Δήμαρχε, απευθυνόμαστε σε σας προσωπικώς, πιστεύουμε ότι πρόκειται για το μεγαλύτερο και σπουδαιότερο θέμα που είχαμε να αντιμετωπίσουμε τα τελευταία χρόνια, το οποίο θα χαράξει το μέλλον της πόλης του Ναυπλίου και όλου του Δήμου μας.

Δε χωρούν εγωισμοί και αποκλεισμοί, συγκαλέστε άμεσα Δημοτικό Συμβούλιο, για ενημέρωση, συζήτηση και κατάθεση προτάσεων και πλάνου των ενεργειών που πρέπει να προετοιμάσουμε.

Η ευθύνη σας είναι τεράστια, όπως και με την ευκαιρία να επαναλάβουμε, ότι εξακολουθείτε να αδιαφορείτε και δεν ορίζεται Διοικητικό Συμβούλιο στο καταρρέον Γηροκομείο.

Εμείς, ως Αντιπολίτευση, έχουμε από την αρχή δηλώσει ότι θα ασκήσουμε υπεύθυνα το ρόλο που μας ανέθεσαν οι Δημότες και αυτό κάνουμε.

Παναγιώτης Αναγνωσταράς

ΝΑΥΠΛΙΟ-ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΞΑΝΑ