Συνάντηση του περιφερειάρχη με τον δήμαρχο Επιδαύρου Τάσο Χρόνη

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Συνάντηση του περιφερειάρχη με τον δήμαρχο Επιδαύρου Τάσο Χρόνη

Δεκέμβριος 04, 2019 - 13:39

Με τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα συναντήθηκε στις 3/12/2019 ο Δήμαρχος Επιδαύρου Τάσος Χρόνης , στα γραφεία της  Περιφέρειας στην Τρίπολη.

Η συνάντηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα και συζητήθηκαν οι προτεραιότητες τόσο της νέας δημοτικής αρχής όσο και της εμπλοκής της περιφέρειας σε αυτές.

Ως μείζον ζήτημα τέθηκε η ολοκλήρωση του έργου του Αναβάλλου, δηλαδή η εκπόνηση της μελέτης των συνοδευτικά δικτύων (δευτερευόντων) και η παράλληλη κατασκευή τους έως ότου ολοκληρωθεί και ο κεντρικός αγωγός, ο οποίος προχωρά κανονικά. Το ζήτημα είναι να φτάσει το νερό στον αγρότη και στο δέντρο και αυτό έδειξε να κατανοεί πλήρως και να ενισχύει ο ίδιος ο Περιφερειάρχης, καθώς έχει δώσει ιδιαίτερη έμφαση σε τέτοιου είδους έργα.

Συζητήθηκε επίσης η αλλαγή του κόμβου στο Κέντρο Υγείας Λυγουριού, η προσπάθεια υλοποίησης των μελετών του ''πάνω χωριού'' στο Λυγουριό, η προσθήκη αιθουσών στο 12θέσιο δημοτικό σχολείο Λυγουριού, η συμμετοχή της Περιφέρειας σε εμβληματικές εκδηλώσεις για τον Δήμο μας καθώς και άλλα τρέχοντα ζητήματα. Σε όλα τα θέματα που συζητήθηκαν, ο Περιφερειάρχης προσπάθησε να βρει τρόπους για την επίλυση τους και κινούμαστε προς αυτή την κατεύθυνση με  άψογη συνεργασία.

Η πρώτη επίσημη συνάντηση, μετά την ανάληψη των καθηκόντων και των δύο, δείχνει την αρχή μιας εποικοδομητικής θητείας.
Η επόμενη συνάντηση ορίστηκε για τον Δήμο Επιδαύρου.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΧΡΟΝΗΣ