24χρονος συνελήφθη για παιδική πορνογραφία στην Πάτρα

Time to read
less than
1 minute
Read so far

24χρονος συνελήφθη για παιδική πορνογραφία στην Πάτρα

Δεκέμβριος 05, 2019 - 16:04

Ο δράστης μετέδιδε ζωντανά σε κανάλι μέσου κοινωνικής δικτύωσης συνομιλίες με ανήλικες κοπέλες τις οποίες προέτρεπε να συμμετέχουν σε πορνογραφικές παραστάσεις - Ο δράστης χρησιμοποιούσε ψεύτικο προφίλ με γυναικείο όνομα.

Συνελήφθη, χθες στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας 24χρονος ημεδαπός άνδρας, σε βάρος των οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για πορνογραφία ανηλίκων και πορνογραφικές παραστάσεις ανηλίκων.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, αξιοποιώντας στοιχεία που συγκέντρωσαν έπειτα από εξειδικευμένη και εμπεριστατωμένη έρευνα, ταυτοποίησαν τα πλήρη στοιχεία του 24χρονου δράστη, ο οποίος διαχειριζόνταν κανάλι σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης χρησιμοποιώντας ψεύτικο προφίλ με γυναικείο όνομα.

Ο 24χρονος δράστης μετέδιδε ζωντανά στο κανάλι συνομιλίες με ανήλικες κοπέλες, τις οποίες προέτρεπε να συμμετέχουν σε πορνογραφικές παραστάσεις.

Σε έρευνα που πραγματοποίησαν, οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, στην οικία του δράστη, παρουσία δικαστικού λειτουργού βρήκαν και κατέσχεσαν έναν φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή που ήταν συνδεδεμένος στο κανάλι του μέσου κοινωνική δικτύωσης, ενώ επιπλέον εντοπίσθηκε και αποθηκευμένο βίντεο με υλικό παιδικής πορνογραφίας.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.