Επιστολή Κωστούρου για την καθυστέρηση των ανταποδοτικών τελών στους κατοίκους του Αραχναίου

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Επιστολή Κωστούρου για την καθυστέρηση των ανταποδοτικών τελών στους κατοίκους του Αραχναίου

Δεκέμβριος 07, 2019 - 12:57

φωτογραφία eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος απέστειλε επιστολή προς το Υπουργείο Περιβάλλοντος & Ενέργειας και προς την ΔΕΔΔΗΕ, ζητώντας ενημέρωση για το γεγονός ότι δεν έχει ακόμα πραγματοποιηθεί καμία πίστωση στους λογαριασμούς των κατοίκων των περιοχών όπου λειτουργούν ΑΠΕ και υβριδικοί σταθμοί.

Η επιστολή του Δημάρχου Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρου:

ΘΕΜΑ : Επιμερισμός ειδικού τέλους στους οικιακούς καταναλωτές σε
                περιοχές  όπου λειτουργούν σταθμοί ΑΠΕ  

 ΣΧΕΤ : α) το υπ’ αριθμ. ΥΠΕΝ/ΔΑΠΕΕΚ /53338/1819/2019  έγγραφό σας .
              β)  το υπ’αριθμ.  13196/2019 έγγραφό μας
 
Όπως μας γνωρίσατε  με το ανωτέρω σχετικό έγγραφό σας,  και κατ’ εφαρμογή των διατάξεων της παρ. Α3 του αρθ. 25 του Ν. 3468/2006 όπως τροποποιήθηκε με το αρθ. 3 του Ν. 4585/2018 , εκδόθηκε η υπ’αριθμ. ΥΠΕΝ/ΔΑΠΕΕΚ /48653/1597/29-5-2019 ( ΦΕΚ β’ 2172) Κοινή υπουργική απόφαση ( ΚΥΑ ) των Υπουργών Εσωτερικών και Περιβάλλοντος και Ενέργειας ‘’Επιμερισμός Ειδικού Τέλους στους οικιακούς καταναλωτές σε περιοχές  όπου λειτουργούν  σταθμοί ΑΠΕ και Υβριδικοί σταθμοί σύμφωνα με το αρθ. 25 του Ν. 3468/2006 όπως ισχύει .
 Επιπλέον με το ίδιο έγγραφο, μας ζητούσατε να ορίσουμε υπεύθυνους επικοινωνίας τους οποίους ορίσαμε και σας γνωστοποιήσαμε σύμφωνα με το β) σχετ. έγγραφό μας
Μέχρι και σήμερα , στους δικαιούχους οικιακούς καταναλωτές της περιοχής Αραχναίου, η οποία  βρίσκεται εντός των διοικητικών ορίων του Δήμου μας , δεν έχει πραγματοποιηθεί καμία πίστωση στους λογαριασμούς τους από την ανωτέρω αιτία .
 Παρακαλούμε  όπως μας ενημερώσετε, άμεσα, σε ποιο στάδιο βρίσκεται η  ανωτέρω διαδικασία και πότε θα πραγματοποιηθεί η  καθοριζόμενη με την  σχετική ΚΥΑ  πίστωση των οικιακών καταναλωτών .

                                  Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΑΥΠΛΙΕΩΝ

 
                                 ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Ι. ΚΩΣΤΟΥΡΟΣ