Κορινθία: Σκότωσαν ηλικιωμένη για ένα κόσμημα

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Κορινθία: Σκότωσαν ηλικιωμένη για ένα κόσμημα

Δεκέμβριος 08, 2019 - 11:33

Σοκ έχει προκαλέσει στους Αγίους Θεοδώρους Κορινθίας ο θάνατος μιας ηλικιωμένης η οποία έπεσε θύμα ληστείας και στη συνέχεια οι δράστες, που κατά πληροφορίες είναι Ρομά, την πάτησαν με το αυτοκίνητό τους, με αποτέλεσμα η γυναίκα να βρει τραγικό τέλος το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου.

Σύμφωνα με το korinthostv.gr οι αδίστακτοι ληστές προσέγγισαν την 77χρονη και με τη χρήση βίας προσπάθησαν να της αποσπάσουν κόσμημα που η ίδια έφερε. Η ηλικιωμένη αντιστάθηκε σθεναρά ωστόσο οι δράστες την έσυραν για κάποια μέτρα, πέρασαν από πάνω της με το αυτοκίνητο τραυματίζοντας την θανάσιμα.

Άλλες πηγές αναφέρουν πως οι κακοποιοί προσπάθησαν να εισβάλουν στο σπίτι της ηλικιωμένης, που βρίσκεται επί της οδού Ανθέων, αλλά έγιναν αντιληπτοί από την ίδια.

Αυτοί στην προσπάθειά τους να διαφύγουν, μπήκαν στο αυτοκίνητο τους αλλά εκείνη τη στιγμή η άτυχη 77χρονη μπήκε μπροστά στο όχημα, προκειμένου να τους σταματήσει. Οι ληστές ανέπτυξαν ταχύτητα και την τραυμάτισαν θανάσιμα.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας:

Σε εξέλιξη οι έρευνες για την εξιχνίαση υπόθεσης ανθρωποκτονίας

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών Αρχών, για την εξιχνίαση υπόθεσης ανθρωποκτονίας σε βάρος 73χρονης ημεδαπής, η οποία έγινε χθες (7.12.2019) το πρωί, στους Αγίους Θεοδώρους Κορινθίας, όταν άγνωστοι δράστες, με Ι.Χ. επιβατηγό όχημα στο οποίο επέβαιναν, παρέσυραν αυτή με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό της. Ανωτέρω δράστες τράπηκαν σε φυγή και αναζητούνται. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κορίνθου.