Ανήλικος σε κλοπές, συνελήφθη και η μητέρα στη Λακωνία

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Ανήλικος σε κλοπές, συνελήφθη και η μητέρα στη Λακωνία

Δεκέμβριος 11, 2019 - 11:06

φωτογραφία eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από εμπεριστατωμένη έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Σπάρτης, εφτά (7) περιπτώσεις κλοπών και αποπειρών κλοπών, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Σπάρτης Λακωνίας.

Για τις υποθέσεις αυτές, συνελήφθη χθες (10.12.2019) το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Σπάρτη Λακωνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Σπάρτης,  ανήλικος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών και αποπειρών κλοπών, η οποία περιλαμβάνει ακόμη έναν ανήλικο ημεδαπό.

Επιπλέον, για την ίδια υπόθεση, συνελήφθη και μία (1) 34χρονη ημεδαπή, η οποία κατηγορείται για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο της μεθοδικής και εμπεριστατωμένης αστυνομικής διερεύνησης, που διεξήχθη από το Τμήμα Ασφαλείας Σπάρτης, εξακριβώθηκε ότι οι ανωτέρω, την 9.12.2019 σε τοπική κοινότητα του Δήμου Σπάρτης Λακωνίας, διέπραξαν συνολικά τέσσερις (4) περιπτώσεις κλοπών-διαρρήξεων σε οχήματα, από τα οποία αφαίρεσαν ηλεκτρονικές συσκευές, χρήματα και προσωπικά αντικείμενα, καθώς και τρεις (3) περιπτώσεις αποπειρών κλοπών-διαρρήξεων σε οχήματα.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σπάρτης, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, συνεχίζονται από το Τμήμα Ασφαλείας Τρίπολης, για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής του, σε διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.