Εγκαίνια έκθεσης Πελοποννησιακών Προϊόντων στην Πλατεία Κλαυθμώνος (φωτογραφίες)

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Εγκαίνια έκθεσης Πελοποννησιακών Προϊόντων στην Πλατεία Κλαυθμώνος (φωτογραφίες)

Δεκέμβριος 12, 2012 - 23:41

φωτογραφία eurokinissi-Χρήστος Μπόνης

Τατούλης: Η Πελοπόννησος είναι εδώ, ενωμένη και προχωρά μπροστά χωρίς να κιοτεύει...

Παρόντες μεταξύ άλλων ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Αθανάσιος Τσαυτάρης, πρέσβεις ευρωπαϊκών χωρών και ο πρέσβης του Βιετνάμ, βουλευτές, ο διοικητής του ΙΚΑ, οι αντιπεριφερειάρχες, οι δήμαρχοι Τρίπολης, Καλαμάτας, Άργους- Μυκηνών, οι πρόεδροι των Επιμελητηρίων και  πολλοί ακόμα που τίμησαν την εκδήλωση των εγκαινίων της έκθεσης Πελοποννησιακών προϊόντων.

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης εγκαινίασε σήμερα αργά το απόγευμα την έκθεση Πελοποννησιακών Προϊόντων με τίτλο "Μύθοι- γεύσεις- παραμύθια της Πελοποννήσου" που πραγματοποιείται στην πλατεία Κλαυθμώνος και θα λειτουργεί μέχρι την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου.

Το εγχείρημα της ένωσης όλων των επιμελητηρίων της Πελοποννήσου ως γεωγραφικής οντότητας φαίνεται πως πέτυχε, όπως ανέφερε τόσο ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας Γιάννης Μπουντρούκας ως εκπρόσωπος όλων των επιμελητηρίων αλλά και ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης, ο οποίος εγκαινιάζοντας την έκθεση πρόσθεσε ότι το εγχείρημα αυτό αποδεικνύει πως "Η πελοπόννησος είναι εδώ, ενωμένη και προχωρά μπροστά χωρίς να κιοτεύει στις δυσκολίες". Τόνισε ακόμα πως με τέτοιου είδους πρωτοβουλίες που έχουν απήχηση όπως αποδεικνύεται τόσο από τους συμμετέχοντες παραγωγούς όσο και από τον κόσμο που επισκέπτεται την έκθεση, θα προσπαθήσουν να δώσουν τη δική τους απάντηση στην κρίση....

Ενθουσιασμένος δήλωσε και ο υπουργός αγροτικής ανάπτυξης Αθανάσιος Τσαυτάρης που τίμησε την εκδήλωση εγκαινίων με την παρουσία και ανέφερε πως οι γεύσεις των πελοποννησιακών προϊόντων είναι εξαίρετες,αφού πρόκειται για πιστοποιημένα προϊόντα με ονομασία προέλευσης και χαρακτήρισε άξιους επαίνων οι διοργανωτές της έκθεσης, αφού μόνο με τέτοιες πρωτοβουλίες θα μπορέσει η χώρα να πάει μπροστά και να ξεπεράσει την κρίση.

Ο κ. Τατούλης παρέδωσε στον υπουργό ένα καλάθι με πελοποννησιακά προϊόντα ενώ στην συνέχεια ξεναγήθηκαν στα περίπτερα της έκθεσης.

Στη διάρκεια της έκθεσης θα υπάρχουν παράλληλες εκδηλώσεις.

Ε.Τ. (φωτογραφίες eurokinisi-Χρήστος Μπόνης) www.argolidaportal.gr

lhCJlqPk6Bg

CVSD2yys8c8

orcXUVBloNQ

ZajM1s4HClY