Οίαξ Ναυπλίου: Έχουν δικαίωμα τα Ατόμα με Αναπηρίες στον Αθλητισμό

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Οίαξ Ναυπλίου: Έχουν δικαίωμα τα Ατόμα με Αναπηρίες στον Αθλητισμό

Δεκέμβριος 13, 2019 - 14:42

Την εβδομάδα που μας πέρασε ο σύλλογος μας πραγματοποίησε δύο πολύ όμορφες κινήσεις, στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας Ατόμων με Αναπηρία.

Την Πέμπτη το πρωί, προπονητές και παίκτες, επισκέφτηκαν το Ειδικό σχολείο Άργους, ύστερα από πρόσκληση του Τμήματος Φυσικής Αγωγής και Σχολικού Αθλητισμού της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

 Η παρουσία μας είχε στόχο να ευαισθητοποιήσει, το νομό μας στο δικαίωμα των ατόμων με αναπηρίες στον αθλητισμό.

Την παραμονή μας στο σχολείο, χαρακτήρισε η συζήτηση με τα παιδιά, με τη βοήθεια των εκπαιδευτικών τους ,η γνωριμία τους με το άθλημα, βιώνοντας το μέσα από απλές κινητικές δραστηριότητες και την βοήθεια των παικτών.

Στο τέλος προσφέρθηκαν στα παιδιά μικρά δώρα, που με μεγάλη διάθεση και προθυμία πρόσφεραν, και τους ευχαριστούμε ιδιαίτερα, ο κ. Μίλτος Κοτίνης από το κατάστημα ΚΑΡΝΑΓΙΟ, ο κ. Χρήστος Κατσίγιαννης από το κατάστημα ΒΑΒΥ CLICK καθώς και
μία μπάλα μπάσκετ προσφορά από τον κ. Δαγρέ και τα καταστήματα του NRG DAGRES την οποία και υπέγραψαν όλα τα μέλη της ομάδας μας για να παραμείνει στο σχολείο.

Επίσης το Σάββατο στον εντός έδρας αγώνα με το Ψυχικό η ομάδα μας υποδέχθηκε με μεγάλη χαρά και φιλοξένησε στις κερκίδες του ΚΓ Ναυπλίου τα μέλη του συλλόγου Ατόμων με Αναπηρία Ν.Αργολίδας. Συμβολικά παραδόθηκε η μπάλα του αγώνα στους διαιτητές για το Τζάμπολ και όλα τα μέλη παρακολούθησαν με χαρά και ενθάρρυναν την ομάδα μας στο ματς που ακολούθησε.

Δίπλα στην κοινωνία η ομάδα του ΟΙΑΚΑ και πάντα πρόθυμα τα μέλη της, διοίκηση προπονητές και αθλητές να μοιράζουνε χαμόγελα σε παιδιά και μεγάλους!

ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!

oiakasbc.gr