Ο Διομήδης στον κόσμο του γυναικείου handball

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Ο Διομήδης στον κόσμο του γυναικείου handball

Δεκέμβριος 13, 2012 - 16:08

φωτογραφία eurokinissi-MotionTeam

Με ιδιαίτερη χαρά θα θέλαμε να σας ανακοινώσουμε την χθεσινή απόφαση του Δ.Σ. του Α.Ο. Διομήδη Άργους σχετικά με ανάπτυξη του γυναικείου handball στο σωματείο μας.
Σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο αποφάσισε λοιπόν ότι πλέον έχουν ωριμάσει οι συνθήκες και ο Διομήδης είναι έτοιμος να ασχοληθεί επίσημα και δυναμικά με τα γυναικεία τμήματα υποδομής. Αποτελεί αναμφισβήτητα μια ιστορική απόφαση, καθώς ουδέποτε στο παρελθόν έχει παρουσιάσει ο Διομήδης γυναικεία ομάδα. Όνειρο μας είναι κάποια στιγμή να πρωταγωνιστούν και τα κορίτσια μας στους αγωνιστικούς χώρους, όπως συμβαίνει σήμερα με την αντίστοιχη ομάδα των ανδρών. Κατά αυτόν τον τρόπο ολοκληρώνεται έστω και αργά η παρουσία μας στο αναπτυξιακό κομμάτι και κλείνει ένα κενό που μας απασχολούσε χρόνια.
Καλούμε λοιπόν τα κορίτσια και τους γονείς που ενδιαφέρονται να δοκιμάσουν τον θαυμαστό κόσμο του handball να πλαισιώσουν την προσπάθεια μας. Σας ενημερώνουμε ότι στόχος μας και προτεραιότητα μας, σε πρώτη φάση, είναι να λειτουργήσουν τα ακόλουθα τμήματα:
• ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ: Με συμμετοχή αθλητριών που έχουν γεννηθεί τη διετία 1998-1999
• ΜΙΝΙ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ: Με συμμετοχή αθλητριών που έχουν γεννηθεί τη διετία 2000-2001
• ΠΡΟΜΙΝΙ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ: Με συμμετοχή αθλητριών που έχουν γεννηθεί το 2002 και μετά
Για περισσότερες πληροφορίες και εκδήλωση ενδιαφέροντος μπορείτε να απευθυνθείτε στην Υπεύθυνη Λειτουργίας των Ακαδημιών του Συλλόγου μας, κυρία Σκλήρη Παναγιώτα, επικοινωνώντας στα κάτωθι τηλέφωνα:
6932421202
6936054364