Πάντα στην κορυφή οι γυναίκες του Φείδωνα στο πρωτάθλημα της Β Εθνικής

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Πάντα στην κορυφή οι γυναίκες του Φείδωνα στο πρωτάθλημα της Β Εθνικής

Ιανουάριος 19, 2020 - 12:11

φωτογραφία αρχείου eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

Μεγάλη ικανοποίηση επικρατεί στη γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του Φείδωνα από την πορεία της στο δύσκολο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής. Με τη λήξη του πρώτου γύρου και μετά από πολύ ωραίες και αποτελεσματικές εμφανίσεις τα κορίτσια του Φείδωνα ισοβαθμούν στην πρώτη θέση με τις Καρυάτιδες Σπάρτης. Έτσι πέτυχε αρκετά νωρίς τον πρώτο στόχο που είναι η παραμονή κάτω από δύσκολες αγωνιστικές και οικονομικές συνθήκες. Ο Δημήτρης Τότσικας μαζί με τους συνεργάτες του, Σταύρο Αλεξίου και Γιώργο Μπέκα, παρουσιάζουν σε κάθε αγωνιστική μία ομάδα που παίζει σύγχρονο ποδόσφαιρο. Αρωγοί σε αυτή την προσπάθεια είναι το Δ.Σ, οι γονείς των κοριτσιών, φίλοι –μέλη του συλλόγου, ο γιατρός κ. Δημήτρης Κοδέλας και κυρίως ο Δήμος Άργους –Μυκηνών με το προσωπικό ενδιαφέρον του Δημάρχου κ. Δημήτρη Καμπόσου.

 

               Ο κακός προγραμματισμός προκάλεσε αναστάτωση…. 

Μεγάλη αναστάτωση και εκνευρισμός επικράτησε πριν από τον  πρόσφατο αγώνα ΦΕΙΔΩΝΑ Άργους-ΕΘΝΙΚΟΥ Καλαμάτας για το πρωτάθλημα Β΄ Εθνικής γυναικών της ΕΠΟ. Αιτία ήταν η καθυστέρηση του αγώνα τοπικού πρωταθλήματος που έληξε στις 14:10, όπως και η απαράδεκτη κατάσταση των αποδυτηρίων τόσο των ομάδων όσο και των διαιτητών. 

Συγκεκριμένα το  παιγνίδι του Φείδωνα ήταν προγραμματισμένο για τις 15:00. Οι ομάδες και οι διαιτητές, όπως οφείλουν, ήταν στο γήπεδο από τις 13:30. Αποτέλεσμα ήταν να δημιουργηθούν δικαιολογημένα παράπονα και από τις δύο ομάδες, αφενός λόγω του ότι τα αποδυτήρια δεν πληρούσαν βασικούς  κανόνες υγιεινής, αφετέρου διότι δεν πρόλαβαν να κάνουν ούτε στοιχειώδη προθέρμανση. 

Μεγάλη είναι η ευθύνη της ΕΠΣΑ, όπως και του Δήμου, για το σοβαρό αυτό θέμα που δημιουργήθηκε και θέλουμε να πιστεύουμε ότι δεν θα επαναληφθεί.

 

                                             Θύμα κλοπής η Σουλεμέ !

Θύμα κλοπής  έπεσε η νεαρή ποδοσφαιρίστρια του Φείδωνα Μαρίνα Σουλεμέ. Συγκεκριμένα, άγνωστος επιβάτης του λεωφορείου του ΚΤΕΛ Αργολίδας στη διαδρομή Κόρινθος-Άργος, την περασμένη Κυριακή, αφαίρεσε από το χώρο των αποσκευών του λεωφορείου τον σάκο της. 

Για το γεγονός της κλοπής ενημερώθηκε το Τμήμα Ασφαλείας Άργους, όπως και το ΚΤΕΛ.  

Δελτίο Τύπου