Δύο συλλήψεις και έρευνες για ληστεία... στο αστυνομικό δελτίο!

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Δύο συλλήψεις και έρευνες για ληστεία... στο αστυνομικό δελτίο!

Δεκέμβριος 26, 2012 - 18:29

Σε  εξέλιξη οι έρευνες των Αρχών  για την εξιχνίαση υπόθεσης ληστείας.
Σε εξέλιξη  βρίσκονται οι έρευνες των Αρχών, για τον εντοπισμό και την σύλληψη τριών αγνώστων δραστών, οι οποίοι χθες (25-12-2012) και πρώτες πρωινές ώρες, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ξυλοκάστυρου-Ευρωστίνης, αφού μπήκαν σε οικία ημεδαπού, με την απειλή όπλου και χρήση σωματικής βίας ακινητοποίησαν τα μέλη της οικογένειας, αφαίρεσαν διάφορα αντικείμενα και χρήματα, ενώ στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή και αναζητούνται. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Ξυλοκάστρου.
Συνελήφθη ένα (1) άτομο για κλοπή οχήματος.
Συνελήφθη, χθες (25-12-2012) το βράδυ, στο 65ο χλμ. της Εθνικής Οδού Αθηνών – Κορίνθου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αγίων Θεοδώρων, ένας (1) 18χρονος ημεδαπός ΡΟΜΑ, γιατί κατελήφθη να οδηγεί όχημα, το οποίο όπως προέκυψε, είχε αφαιρέσει, λίγες ώρες νωρίτερα, από το  Ζευγολατιό Κορινθίας. Το όχημα αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου.
Συνελήφθη ένα (1) άτομο για επικίνδυνη σωματική βλάβη.
Συνελήφθη, σήμερα (26-12-2012) και πρώτες πρωινές ώρες, στο Ξηροκάμπι Λακωνίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σπάρτης, ένας (1) 24χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Πακιστάν, γιατί μετά από επεισόδιο, τραυμάτισε 33χρονο αλλοδαπό, υπήκοο Βουλγαρίας. Στην κατοχή του 24χρονου, βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα μαχαίρι. Ο 33χρονος μεταφέρθηκε και νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Σπάρτης. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Σπάρτης.