Συλλήψεις για ναρκωτικά και λαθραία τσιγάρα

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Συλλήψεις για ναρκωτικά και λαθραία τσιγάρα

Ιανουάριος 16, 2013 - 09:32

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά.
Συνελήφθη, χθες (15-1-2013) το απόγευμα, στην Ασίνη Αργολίδας, από αστυνομικούς της Ομάδας Ελέγχου και Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (Ο.Ε.Π.Τ.Α.) της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αργολίδας, ένας (1) 21χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Πακιστάν, γιατί στην κατοχή του, βρέθηκε και κατασχέθηκε, μικροποσότητα κάνναβης.
Επιπλέον, όπως προέκυψε, ο ανωτέρω διέμενε παράνομα στην χώρα. Ενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Ασφαλείας Ναυπλίου.
Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά.
Συνελήφθη, χθες (15-1-2013) το μεσημέρι, στο 1ο χλμ της Ε.Ο. Κορίνθου - Εξαμιλίων, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, ένας (1) 24χρονος ημεδαπός, γιατί στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε, ποσότητα κάνναβης βάρους -5- γραμμαρίων.
Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά.
Συνελήφθη, χθες (15-1-2013) το βράδυ, στο Ζευγολατιό Κορινθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε) της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κορινθίας, ένας (1) 32χρονος ημεδαπός, γιατί στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε, μικροποσότητα ηρωίνης. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Βραχατίου.
Συνελήφθη ένα (1) άτομο για κατοχή λαθραίων τσιγάρων.
Συνελήφθη, χθες (15-1-2013) το πρωί, στα Φιλιατρά Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Φιλιατρών, ένας (1) 26χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Πακιστάν, γιατί σε έρευνα που έγινε στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, πενήντα (50) πακέτα τσιγάρων, που δεν έφεραν την ενδεικτική ταινία φόρου κατανάλωσης του Ελληνικού Δημοσίου. Επιπλέον, όπως προέκυψε, ο ανωτέρω διέμενε παράνομα στην χώρα.