Εξιχνιάστηκαν ληστείες σε ταχυδρομείο και τράπεζα

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Εξιχνιάστηκαν ληστείες σε ταχυδρομείο και τράπεζα

Φεβρουάριος 20, 2012 - 15:49

 
Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τριών  (3) ημεδαπών.
Εξιχνιάστηκαν, δύο (2) περιπτώσεις ένοπλων ληστειών, σε υποκαταστήματα των «ΕΛ.ΤΑ» και Τράπεζας, στο Τολό και Ναύπλιο Αργολίδας αντίστοιχα, ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών και εκτεταμένων αστυνομικών ερευνών, του Τμήματος Ασφαλείας Ναυπλίου.
Στο πλαίσιο  της Αστυνομικής έρευνας, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τριών (3) ημεδαπών, ηλικίας 29, 55 και 28 ετών αντίστοιχα, για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης και ληστεία κατά συναυτουργία.
Ειδικότερα, όπως προέκυψε, την (22-07-2011) το πρωί, στο Τολό Αργολίδας, οι ανωτέρω μπήκαν σε υποκατάστημα των «ΕΛ.ΤΑ.» και με την απειλή όπλων, αφού πυροβόλησαν εκφοβιστικά στον αέρα, αφαίρεσαν χρηματικό ποσό, ενώ στην συνέχεια διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.
Επιπλέον, από  την έρευνα, προέκυψε ότι, ο 55χρονος, την (24-06-2011) το μεσημέρι, στο Ναύπλιο Αργολίδας, μπήκε σε υποκατάστημα Τράπεζας, με την απειλή όπλου και αφαίρεσε χρηματικό ποσό.
Οι Αστυνομικές έρευνες, συνεχίζονται από το Τμήμα Ασφαλείας Ναυπλίου, για να εξακριβωθεί η τυχόν συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες παράνομες πράξεις.