Αγιασμός και κοπή βασιλόπιτας στην Περιφερειακή Διεύθυνση Πελοποννήσου (photos&video)

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Αγιασμός και κοπή βασιλόπιτας στην Περιφερειακή Διεύθυνση Πελοποννήσου (photos&video)

Ιανουάριος 22, 2013 - 12:03

Με αφορμή και την ανανέωση της θητείας του Περιφερειακού Διευθυντή Εκπαίδευσης Πελοποννήσου Πέτρου Μισθού.

"Είστε το άλας της γης και το φως του κόσμου οι εκπαιδευτικοί" ανέφερε χαρακτηριστικά ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας κ. Αλέξανδρος μετά την τελετή του αγιασμού που πραγματοποίησε στην Περιφερειακή Διεύθυνση Πελοποννήσου στην Τρίπολη με αφορμή την ανανέωση της θητείας του περιφερειακού διευθυντή Πέτρου Μισθού. Ενώ ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης τόνισε πως πρέπει η νέα γενιά να μάθει από τους εκπαιδευτικούς να μην κάνει τα λάθη που έκαναν οι ίδιοι και πως όλα αποκτιούνται με εργασία και επιμονή και δεν υπάρχουν "Μεσσίες".

Ενώ ο δήμαρχος Τρίπολης Γιάννης Σμυρνιώτης σημείωσε πως η συνεργασία με την περιφερειακή διεύθυνση εκπαίδευσης και τον κ. Μισθό είναι αρίστη και στόχος τους είναι να γίνουν και νέες υποδομές για τα παιδιά της Τρίπολης αλλά και όλης της Πελοποννήσου.

Ο ίδιος ο κ. Μισθός ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκόμενους και κυρίως τους συνεργάτες του και σημείωσε πως ο μοναδικός σκοπός τους είναι να υπηρετήσουν την εκπαίδευση και τα παιδιά.

Να σημειώσουμε επίσης πως στη διάρκεια της λιτής εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε και η κοπή της βασιλόπιτας της διεύθυνσης... 

Παρόντες στην τελετή ο αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας Βαγγέλης Γιαννακούρας, ο αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου, υπεύθυνος για θέματα παιδείας Ανδρέας Πουλάς, ο γενικός αστυνομικός διευθυντής και ο διοικητής της IV Μεραρχίας Πεζικού  καθώς και όλοι σχεδόν οι διευθυντές πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης των νομών της Περιφέρειας. Είχε προηγηθεί σύσκεψη με θέματα εκπαιδευτικά.

 

Ε.Τ.

qrJnvCv26qM

5pkfpP5zyK0

MT8qPuocizM