Συλλήψεις για ναρκωτικά και κλοπές στο Αστυνομικό Δελτίο

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Συλλήψεις για ναρκωτικά και κλοπές στο Αστυνομικό Δελτίο

Ιανουάριος 30, 2013 - 11:26

Συνελήφθη 22χρονος δραπέτης των φυλακών Κασσαβέτειας στους Αγίους Θεοδώρους
Σε βάρος του εκκρεμούσε Ένταλμα Σύλληψης του κ. Ανακριτή Ναυπλίου, ενώ κατηγορείται και για ναρκωτικά
Κατασχέθηκαν  δεκαεπτά -17- γραμμάρια ηρωίνης
Συνελήφθη, προχθές (28-1-2013) το βράδυ, στους Αγίους Θεοδώρους Κορινθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κορινθίας, ένας (1) 22χρονος ημεδαπός ΡΟΜΑ, δραπέτης από 19-6-2011 των Φυλακών Κασσαβέτειας, όπου ήταν έγκλειστος για ληστεία και κλοπή.
Κατά την σύλληψη του, δήλωσε αρχικά ψευδή στοιχεία ταυτότητας στους αστυνομικούς, ενώ επιπλέον στην κατοχή του, βρέθηκε συνολικά ποσότητα ηρωίνης βάρους -17- γραμμαρίων, η οποία κατασχέθηκε.
Επιπρόσθετα όπως προέκυψε, εκκρεμούσε σε βάρος του Ένταλμα Σύλληψης από 6-9-2012, του κ. Ανακριτή Ναυπλίου, για εγκληματική οργάνωση και διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.
Ο 22χρονος οδηγήθηκε αρμοδίως.
Συνελήφθη ένα άτομο για ναρκωτικά
Συνελήφθη, χθες (29-1-2013) το μεσημέρι, στα Ίσθμια Κορινθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, ένας (1) 27χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε.
Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά
Συνελήφθη, χθες (29-1-2013) το βράδυ, στο 68χλμ της Παλαιάς Εθνικής Οδού Αθηνών-Κορίνθου, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε) της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κορινθίας, ένας (1) 28χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα ηρωίνης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου.
Συνελήφθησαν δύο άτομα για κλοπή μεταλλικών αντικειμένων του Ο.Σ.Ε. στο Ασπρόχωμα
Ύστερα από την άμεση επέμβαση αστυνομικών της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ) της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μεσσηνίας
Συνελήφθησαν, χθες (29-1-2013) το μεσημέρι, στο Ασπρόχωμα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ) της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μεσσηνίας, δύο (2) ημεδαποί ΡΟΜΑ, ηλικίας 21 και 18 ετών αντίστοιχα, για κλοπή μεταλλικών αντικειμένων του Ο.Σ.Ε. .
Ειδικότερα, οι ανωτέρω, χθες (29-1-2013), στο Ασπρόχωμα Μεσσηνίας, αφαίρεσαν από σταθμό του Ο.Σ.Ε. βίδες στήριξης ραγών, καθώς και -24- μεταλλικές πλάκες-βάσεις σιδηροτροχιάς, τα οποία στη συνέχεια φόρτωσαν σε Ι.Χ φορτηγό αυτοκίνητο και τράπηκαν σε φυγή.
Μετά από την άμεση επέμβαση αστυνομικών της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ) της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μεσσηνίας, εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν.
Τα αφαιρεθέντα αντικείμενα βρέθηκαν και αποδόθηκαν σε υπεύθυνο του Ο.Σ.Ε.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον  κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας.
Την αστυνομική έρευνα και την προανάκριση, διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας, ενώ ερευνάται η τυχόν συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες παράνομες πράξεις.