«Μήνυμα Αγάπης στον άνθρωπο» από το Μουσικό Σχολείο και το 3ο Λύκειο Άργους (φωτογραφίες)

Time to read
less than
1 minute
Read so far

«Μήνυμα Αγάπης στον άνθρωπο» από το Μουσικό Σχολείο και το 3ο Λύκειο Άργους (φωτογραφίες)

Φεβρουάριος 04, 2013 - 14:14

φωτογραφία eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

Η Μέρω Κεσεσίογλου, Γενική Πρόξενος της Ακτής Ελεφαντοστού στην Ελλάδα και Πρόεδρος της Οργάνωσης «Ελληνική Δράση για την Αφρική» έχει να επιδείξει ένα τεράστιο έργο εθελοντισμού, αλληλεγγύης και προσφοράς προς τους λαούς της Αφρικής ιδρύοντας εννέα νοσοκομεία, δύο ορφανοτροφεία, εκ των οποίων το ένα για παιδιά των οποίων οι γονείς πέθαναν από AIDS και αυτά είναι φορείς, ένα μαιευτήριο όπου τα πρώτα παιδιά που γεννήθηκαν ονομάστηκαν Αθηνά και Ερμής, τέσσερα σχολεία, σε ένα εκ των οποίων λειτουργεί καντίνα και φοιτούν χίλια παιδιά, είκοσι Κέντρα Υγείας. Ακόμη, μία γεωργική σχολή όπου νέοι και νέες εκπαιδεύονται στη γεωργία και την ιχθυοκαλλιέργεια.
Το Μουσικό Σχολείο Αργολίδας και το 3ο ΓΕΛ Άργους έγιναν αρωγοί στην προσπάθεια της και οργάνωσαν μία εκδήλωση στο Μπουσουλοπούλειο  με θέμα «Μήνυμα Αγάπης στον άνθρωπο» που πλαισιώθηκε από Μουσικά σχήματα των δύο σχολείων.
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με τη συμπαράσταση του Δήμου Άργους Μυκηνών και παρέστησαν σε αυτή μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικοί. Παρόντες o Δ/ντής  της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης  Γ. Γαληνός, το μέλος του Δ.Σ. της δευτεροβάθμιας σχολικής επιτροπής Ν. Δελής, ο Λυκειάρχης του 3ου ΓΕΛ Β. Τράκας, η Δ/ντρια του Μουσικού Σχολείου Αργολίδας Ε. Χατζηνικολάου και ο Αντιπρόεδρος της ΚΕΔΑΜ Π. Σκούφης. (φωτογραφίες eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος) www.argolidaportal.gr