Ανακοίνωση της «Αλλαγής Πορείας»

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Ανακοίνωση της «Αλλαγής Πορείας»

Φεβρουάριος 04, 2013 - 14:58

φωτογραφία eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

Ψήφος εμπιστοσύνης η Κοπή Πίτας
της «Αλλαγής Πορείας»
Μικρή αποδείχτηκε η αίθουσα για τους φίλους της παράταξης.
Παρουσία 4 δημάρχων της Πελοποννήσου από όλο το πολιτικό φάσμα, ο Δήμαρχος Δημήτρης Καμπόσος έκοψε την πίτα της παράταξης την Κυριακή 3/2 στο Κεφαλάρι, ανάμεσα σε πλήθος φίλων και δημοτών. Η «ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΡΕΙΑΣ αποδεικνύει πως έμπρακτα ξεπερνά τις κομματικές αγκυλώσεις και αγκαλιάζει όλους τους δημότες, δίνει ελπίδα σε όλους όσοι πιστεύουν, πως μπορεί ο δήμος μας κυριολεκτικά και όχι σχηματικά να «Αλλάζει Πορεία».
Οι δημότες μπορούν να έχουν επιχειρήματα γιατί πρέπει να είναι υπερήφανοι.
Ο Δήμος μας έχει πλέον ΣΧΟΛΗ!
Έχει Δημοτική Αστυνομία.
Έχει ελεγχόμενη στάθμευση.
Έχει μέλλον!
Το Σχέδιο Πόλης και οι ΖΟΕ  που έδιωξαν τους συμπολίτες μας προς άλλες κατευθύνσεις επιτέλους βρίσκει διέξοδο.
Τα οικονομικά του δήμου, αυτή τη χειμαζόμενη, φρικτή για άλλους, περίοδο, βρίσκονται σε καλό κουμάντο, που επιτρέπει να γίνουν έργα με ίδιους πόρους! Παραδόθηκαν  στα ταμεία 1.170.000 εκ. ευρώ και μετά από αυτή τη δύσκολη διετία έφτασαν τα 5.500.000 εκ ευρώ!
Στα 2 χρόνια που πέρασαν έγιναν έργα περίπου 3 εκ. ευρώ. Έγιναν μελέτες που θα αποφέρουν τα αμέσως επόμενα χρόνια πάνω από 20 εκ. ευρώ.
Η αστική ανάπλαση, η μοναδική σε πόλη  που δεν είναι πρωτεύουσα νομού, το επόμενο διάστημα υπογράφεται.
Έχουμε ήδη υποβάλλει μελέτες για 7 σχολεία και 4 Νέα Σχολεία (αυτό του Κουτσοποδίου υπογράφηκε ήδη) αναμένουμε να εγκριθούν σύντομα.
Ο δήμος Άργους – Μυκηνών καλύπτει σημαντικά κενά της κοινωνικής πρόνοιας, με τα συσσίτια και το Δημοτικό Κοινωνικό Παντοπωλείο, το δημοτικό Κοινωνικό Ιατρείο και το Δημοτικό Κοινωνικό Ιατρείο.
Αυτές είναι οι αποστομωτικές απαντήσεις στους αφορισμούς, το μηδενισμό και το ρουφιανιλίκι των εχθρών της πόλης. Αυτών που δεν θέλουν να γίνεται τίποτα. Να μην κάνει ο Καμπόσος τίποτα! Αυτών που αρέσκονται σε καταγγελίες: να μην έρθει η σχολή, να μην φτιαχτεί το Πολιτιστικό Κέντρο.  Για να μην φανεί η δική τους μνησικακία και γύμνια! Θα προτιμούσαν να ξεχάσουμε το ογκώδες χρέος, 17,5 εκατομμύριων που άφησαν στη ΔΕΥΑΑΡ. Θα προτιμούσαν να μην αναρωτιόμαστε τι γινόταν ο πακτωλός των χρημάτων που έρχονταν τις καλές εποχές!  Τότε που αντί για ΔΙΑΥΓΕΙΑ (όλα στο Διαδίκτυο όπως σήμερα) υπήρχε σκοτάδι! Συνεχίζουν κάθε φορά που ομιλούν να εκτίθενται, να θυμίζουν το κακό παρελθόν τους. Θυμίζουν την κατάντια που θα ήθελαν να ξεχαστεί!
Τη θέση τους, τους την έδειξε ο λαός!
Αυτός είναι ο αδέκαστος κριτής για το ποιος μπορεί να φέρει ένα καλύτερο μέλλον.
Για σκεφτείτε, αν δεν υπήρχε αυτός ο Δήμαρχος…
Τι θα γινόταν σήμερα;
Ποια θα ήταν η θέση του Δήμου μας; ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ