Νικολάκου, Παπαφωτίου, Πουλάς: Ανήθικη και πολιτικά μεθοδευμένη η επίθεση στον Τατούλη (video)

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Νικολάκου, Παπαφωτίου, Πουλάς: Ανήθικη και πολιτικά μεθοδευμένη η επίθεση στον Τατούλη (video)

Φεβρουάριος 04, 2013 - 19:16

Ρωτάμε τους εμπνευστές του δημοσιεύματος: Θα έπρεπε να αποκλειστούν οι εταιρείες από νόμιμους διαγωνισμούς που ελέγχονται πέντε και δέκα φορές από αρμόδιες υπηρεσίες;
Κοινή συνέντευξη παραχώρησαν οι τρεις θεματικοί αντιπεριφερειάρχες Πελοποννήσου Ντίνα Νικολάκου, Απόστολος Παπαφωτίου και Ανδρέας Πουλάς για να απαντήσουν στα όσα έχουν ειπωθεί τα τελευταία 24ωρα μετά το δημοσίευμα του "Πρώτου Θέματος", στο οποίο γίνεται αναφορά ότι οδικά έργα στην Περιφέρεια Πελοποννήσου ύψους 15 εκατομμυρίων ευρώ έχουν δοθεί τα τελευταία 3 χρόνια σε εταιρείες που ανήκουν στον αδελφό και στα παιδιά του κ. Τατούλη.
Από την πρώτη στιγμή ο κ. Τατούλης απάντησε στο δημοσίευμα ενώ οι τρεις αντιπεριφερειάρχες στο ίδιο μήκος κύματος τόνισαν πως πρόκειται για ανήθικη, άδικη και οργανωμένη από πολιτικά συμφέροντα επίθεση, όταν ακόμα και στο ίδιο το δημοσίευμα αναφέρεται ότι τα έργα έχουν δοθεί με νόμιμο τρόπο. Και το ερώτημα που  θέτει το δημοσίευμα σχετίζεται με την ηθική. Οι αντιπεριφερειάρχες λοιπόν αναρωτιούνται αν θα έπρεπε οι εταιρείες αυτές να αποκλείονται από όλους τους διαγωνισμούς και όταν μάλιστα η επιλογή γίνεται από υπηρεσιακούς παράγοντες και για τα έργα του ΕΣΠΑ οι έλεγχοι είναι πάνω από δέκα.
Και οι τρεις αντιπεριφερειάρχες ανέφεραν ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα υπάρχει μία οργανωμένη επίθεση με στόχο τον Πέτρο Τατούλη για να τον πλήξουν προσωπικά και πολιτικά αλλά δεν πρόκειται να αφήσουν , όπως χαρακτηριστικά είπαν, τις πολιτικές συμμορίες να κάνουν κλεφτοπόλεμο και πλιάτσικο, ενώ επεσήμαναν πως απολογούνται μόνο στους πολίτες και εκείνο που πράττουν πάντα είναι για το καλό της Περιφέρειας και για την ανάπτυξή της.
Μάλιστα χαρακτήρισαν αστειότητες τα γραφόμενα και ψευδή που σκοπό έχουν να δημιουργήσουν εντυπώσεις και να διαμορφώσουν ένα συγκεκριμένο κλίμα σε βάρος του περιφερειάρχη και των συνεργάτων του και να ανακόψουν το έργο που γίνεται στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.
Ε.Τ.
 

feY1j5oTltk

u-ZiYvKMEX8