Γιαννακούρας: Εγώ πρώτος θα κατηγορούσα τον Τατούλη -Tο δημοσίευμα είναι εκβιαστικό (video)

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Γιαννακούρας: Εγώ πρώτος θα κατηγορούσα τον Τατούλη -Tο δημοσίευμα είναι εκβιαστικό (video)

Φεβρουάριος 06, 2013 - 10:32

Τα έργα που έχει πάρει η εταιρεία του αδελφού του κ. Τατούλη στην Αρκαδία από το 2011
Τους πίνακες με τα έργα που υλοποιούνται στην Αρκαδία και ποια από αυτά εκτελεί η εταιρεία του αδελφού του κ. Τατούλη παρουσίασε σήμερα ο αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας Βαγγέλης Γιαννακούρας ξεκαθαρίζοντας από την αρχή των δηλώσεών του ότι "αν ίσχυαν όσα αναφέρει το συκοφαντικό, εκβιαστικό και γεμάτο εμπάθεια δημοσίευμα ο ίδιος, πρώτος θα κατηγορούσε τον περιφερειάρχη".
Ο κ. Γιαννακούρας τόνισε πως συνολικά από την αρχή της θητείας τους στην Αρκαδία έχουν δημοπρατηθεί 66 έργα εκ των οποίων η εταιρεία του Βασίλη Τατούλη έχει πάρει τα πέντε έργα στα οποία και μειοδότησε και συγκεκριμένα τα έργα "Βελτίωση και ασφαλτόστρωση οδικών αξόνων του Δήμου Φαλαισίας" από το 3ο ΕΑΠ ύψους 400 χιλιάδων ευρώ προϋπολογισμού και με τελική σύμβαση 238.630,18 ευρώ, 'Ολοκλήρωση Ασφαλτόστρωσης του δρόμου Λευκοχώρι- Γαλατάς- Περδικονέρι" ΚΑΠ 2010 Προϋπολογισμού 300 χιλιάδων ευρώ και σύμβαση 147.764,30 ευρώ, 'Βελτίωση δρόμου από διασταύρωση ΕΟ Τρίπολης-Σπάρτης προς Βούρβουρα- Καστρί- Άγιος Πέτρος" ΚΑΠ 2011 προϋπολογισμού 400 χιλιάδων ευρώ και με σύμβαση 364.770,34 ευρώ, το δρόμο προς Ξηροκαρύταινα και τέλος το έργο "Εργασίες βελτίωσης και συντήρησης της ΕΟ 7 "Κόρινθος- Άργος- Τρίπολη τμήμα του Ν.Αρκαδίας" ΥΠΕΣ 2010 προϋπολογισμού 300χιλιάδων ευρώ και σύμβαση 159.108,86 ευρώ.
Ο κ. Γιαννακούρας αναρωτήθηκε πού είναι η παρανομία και πού η ανηθικότητα όταν ο αδελφός του κ. Τατούλη έχει μία εταιρεία χρόνια τώρα και έχει πάρει έργα και επί Νομαρχίας και μετά από διαγωνισμούς ενώ στην περίπτωση προμήθειας ασφαλτομίγματος στην  μία περίπτωση πήρε το έργο ο κ. Σωτηρόπουλος και στην άλλη ο κ. Τατούλης μετά από αντίστοιχες συμφέρουσες προσφορές που κατέθεσαν.
Επανέλαβε ότι το δημοσίευμα είναι συκοφαντικό και αποσκοπεί αλλού και μίλησε για απαράδεκτη τακτική από πλευράς κάποιων που θέλουν να χτυπήσουν τον περιφερειάρχη. Ενώ τέλος για την εμπλοκή του ΣΥΡΙΖΑ σημείωσε ότι αυτή προέρχεται από το γεγονός ότι ο βουλευτής Θανάσης Πετράκος γνώριζε το περιεχόμενο του δημοσιεύματος πολύ πριν εκδοθεί το Κυριακάτικο Πρώτο Θέμα ενώ όταν επικοινώνησαν με τους υπεύθυνους της εφημερίδας τους γνωστοποιήθηκε ότι το δημοσίευμα είχε ζητηθεί από το ΣΥΡΙΖΑ.
Ε.Τ.

yDOwif62M24