Δεν τον θέλει το κύπελλο τον Διομήδη

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Δεν τον θέλει το κύπελλο τον Διομήδη

Φεβρουάριος 07, 2013 - 16:00

φωτογραφία eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

Για άλλη μια χρονιά ο Διομήδης δεν μπόρεσε να φτάσει στον τελικό του κυπέλλου αφού έχασε στον ημιτελικό στην Αθήνα από την ΑΕΚ 19-18.
Οι απουσίες των Δεληγιάννη και Μαστρογιάννη που είναι τραυματίες έπαιξαν σημαντικό ρόλο,ενώ τραυματίας αγωνίσθηκε και ο Καραϊβάνοφ που είχε πάθη θλάση στον προηγούμενο αγώνα.Παρά τις απουσίες ο Διομήδης πάλεψε το παιχνίδι κυρίως με την πολύ καλή άμυνα του,όμως ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ ο Καφφάτος ήταν σε πολύ καλή ημέρα κάνοντας φοβερές επεμβάσεις και ουσιαστικά ήταν αυτός που έδωσε την νίκη στην ομάδα του.
Τα δεκάλεπτα 3-5 8-9 12-10 ( ημίχρονο ) 16-13 18-17 19-18
ΑΕΚ ( Αρβανίτης )
Καφφατος Μπακουκας 1 Γεωργιαδης 5 Γιαννοπουλος Μπαλωμενος 4 Συγγαρης Ασαριδης Οικονόμου Αλβανός 3 Ναουμιδης Τσαουσης Παπαδιονυσιου 3 Κουρτης Παπαδόπουλος Χερουβειμ
ΔΙΟΜΗΔΗΣ ( Δημητρουλιας )
Νουγκοβιτς Τσουλος Ζαραβινας 1 Χαντελης Μεγαλοοικονομου 4 Κρεμαστιωτης Μουγιτς Χειβοπουλος Βαρδακας Ευαγγελοπουλος Μαραγκός 3 Σαμαράς 2 Ελευθερίου Καραιβανοφ 3 Τασκοβιτς 3.
Στον τελικό του κυπέλλου θα συναντηθούν η ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ,με την ομάδα της Θεσσαλονίκης να κερδίζει στον ημιτελικό 23-21 την ΧΑΝΘ.(ρεπορτάζ Κώστας Τασσόπουλος) www.argolidaportal.gr