Νικολάκου: Η αλήθεια αποκαλύφθηκε.. 5 έργα σε σύνολο 186 έχει πάρει τη διετία ο αδελφός του Τατούλη (video)

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Νικολάκου: Η αλήθεια αποκαλύφθηκε.. 5 έργα σε σύνολο 186 έχει πάρει τη διετία ο αδελφός του Τατούλη (video)

Φεβρουάριος 08, 2013 - 20:43

Ενημέρωση της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Πελοποννήσου
Τα επίσημα στοιχεία έτσι όπως αυτά γνωστοποιήθηκαν από την αρμόδια διεύθυνση Προγραμματισμού- Περιβάλλοντος και Υποδομών παρουσίασε η αντιπεριφερειάρχης Ντίνα Νικολάκου στην Οικονομική Επιτροπή στη διάρκεια της σημερινής συνεδρίασης της. Στοιχεία που αφορούν στα έργα που ανέλαβε να εκτελέσει η εταιρεία του αδελφού του Περιφερειάρχη και τα οποία είναι 5 σε σύνολο 186 έργων που δημοπρατήθηκαν τη διετία 2011-2012.
Τα έργα που ανέλαβε η εταιρεία του Βασίλη Τατούλη αφορούν στο 3% των συνολικών έργων και περιορίζονται στους νομούς Αρκαδίας και Λακωνίας. Στους άλλους τρεις νομούς δεν έχει πάρει κανένα έργο.
Διετία 2011-2012 συνολικά 186 166.130.000 χιλιάδων ευρώ
Η κα. Νικολάκου τόνισε πως με βάση και τα στοιχεία - τα οποία και θα παρουσιαστούν στο Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου αποδεικνύεται ότι όσα γράφτηκαν είναι ψευδή και αποσκοπούν στο να πληγεί η περιφερειακή αρχή και να ανακοπτεί το έργο που γίνεται και τόνισε πως για όλα τα έργα που έχουν ανατεθεί οι ενστάσεις είναι ελάχιστες και από αυτές δεν έχει δικαιωθεί καμία.
Τόνισε τέλος πως η περιφερειακή αρχή κοιτάζει τους πολίτες στα μάτια και με τα στοιχεία αυτά θα σταματήσουν δια παντός όσοι θέλουν με ψέμματα και σκοπιμότητες να κάνουν κακό όχι μόνο πολιτικά στον περιφερειάρχη αλλά και προσωπικά..
Ε.Τ.
 

ayB9CdnWlDw